Canım sana çok deger veririm ve asla asla üzülmeni istemiyorum..ama işin içinde aileler varsa lütfen birkere daha düşün derim..çünkü hayatını riske atacak kadar kararlar vermen seni ve biricik bebişini çok etkiler..
ailesi seni istemiyor mu ? o zaman bırak istemesinler...ama eşin olacak adayın hal haraketlerini ve davranışlarını çooook iyi gözlemle canım ..asla duygularının esiri olma bu ilişkide... mantıklı haraket etmeye çalış,,mantıgın sevginin önüne geçsin..çünkü hayatında görmüş oldugun bir yıkım zaten mevcut evladına hem ana hem baba olmayı becerebilmiş ufak yaşına ragmen çok dirayetli ve çok güçlü bir kadınsın sen eminim ki bu durumuda çok iyi tahlil edip en dogru olan kararı vereceksin..
eş adayının sana ve evladına göstermiş oldugu önemi defalarca okudum burada..ama bizim uzaktan bakıp fikir yürütmemiz sadece devede kulak kalır..o sebeble eşinle evlenirken aile ile de evlendigini asla unutma canım..ilk başlarda ailesine resti çekip evlendikten sonra tekrar kendini ana kucagına atıp eşinin ezilmesine göz yuman nice kişilikler okuduk bu forumda..Tabii bu dediklerimizin tam tersini yapan kişilerde mevcut o sebeble onunla bu meseleyi baştan konuş ve uzaktan gözlemle... bu evrede ailesiyle dialogu nasıl, sana göstermiş oldugu ilgi ve alakada nötr izler bırakıyor mu ya da ne bileyim ''korkma yenidendogdum, ben bu hayatta sırf seni evladını ve kendimi ve bizden olacak diğer evlatlarımıza da mutlu etmeye çok kararlıyım '' deyip ve sana bu guveni verebiliyorsa bu ilişkiyi sonuna dek götürmeye değer derim..