2.evliliği bekar erkekle yapanlar

Merhaba kizlar benim sikintim hayatimda suan biri var daha cok yeni cok hoslaniyorum gelip bana açıldı nezamandan beri beni takipliyormus...fakat ben bosanmistim simdi genelde onceki erkek arkadaslarimdanda biliyorum cok sorun ediyorlar ve bu durum benim psikolojimi cok bozdu kendime guvenim kalmadi ve yoruldum..sizce hayatima yeni giren bu adama bosandigimi soyliyimmi soylemesem daha buyuk sorun olur yasca benden 5 yas kucuk hayatimda 2.defa bir erkege boyle kalbim çarptı napiyim sizce acik ve dürüst sekilde iliskinin basinda soyliyimmi yoksa ileriki zamanami atiyim ne olur akil verin...iyibayramlar herkeze
Hemen söyleyin.

Bilmek hakkı. Senden böyle br şey saklansa nasıl hissederdin? Şahsen evleneceğim kişi benden daha çnce evlenmiş olduğunu saklasa sırf sakladığı için soğurum ondan. Dürüstlük herşeyden önemlidir. Bunu saklayan ilerde daha büyük şeyleri de saklar demektir.

Burada mevzu kaçıncı evliliğinizi yapacağınız değil, eş adayınıza karşı şeffaf olmanız. Siz söylemezsiniz, yarın bir gün ortaya çıkar, suç olmayan şey suç gibi görünür. Yoksa 5. evliliğinizi de yapsanız, daha az değerli olacak değilsiniz. Hayat bu, kimse boşanmak için evlenmiyor. Ancak karşınızdaki adam sırf bu yüzden size daha az verecekse, zaten sizi hak etmiyordur.

Merhaba kizlar benim sikintim hayatimda suan biri var daha cok yeni cok hoslaniyorum gelip bana açıldı nezamandan beri beni takipliyormus...fakat ben bosanmistim simdi genelde onceki erkek arkadaslarimdanda biliyorum cok sorun ediyorlar ve bu durum benim psikolojimi cok bozdu kendime guvenim kalmadi ve yoruldum..sizce hayatima yeni giren bu adama bosandigimi soyliyimmi soylemesem daha buyuk sorun olur yasca benden 5 yas kucuk hayatimda 2.defa bir erkege boyle kalbim çarptı napiyim sizce acik ve dürüst sekilde iliskinin basinda soyliyimmi yoksa ileriki zamanami atiyim ne olur akil verin...iyibayramlar herkeze
Boşanmış olmak normal bir durumdur, fakat siz boşandığınızı saklarsanız karşı taraf bunun saklanması gereken kötü bir şey olarak algılayabilir. İnsanların bakış açılarını belirleyen biraz da bizim tavırlarımızdır. İnsanlar evlenirler yürümezse boşanırlar bunun sevgililik dönemindeki ayrılıklardan pek farkı yoktur aslında. Bence söyleyin gizlemeyin, eğer boşanmış birini hayatında istemezse ayrılır ki zaten siz aman bana biraz alışsın sevsin ondan sonra söyleyeyim deseniz de durum değişmez.

Kadınlar boşanmış erkekle evleniyor da erkek niçin evlenmeyecekmiş? Alın karşınıza konuşun.Nişanlımın arkadaşı vardı astsubay çocuk kendinden 3-4 yaş büyük 1 çocuk annesi bir kadınla evlendi.Ailesi çok karşı çıktı ama evlendiler.Çocuk hala ailesiyle arayı düzeltememiş anca bayramdan bayrama gidiyorlar.Ama 10 yıldır evliler ve şimdi bir de kızları oldu.Adam kadının oğluna bile harika babalık yapıyor.Yani söyle anlat herşeyi,bu bir suç değil.Zihniyeti kör biri değilse önemsemeyecektir.

tabıkı soyle sevıyorsa bosanmıs olsan da gelır daha yenı oldu etrafımda KIZ BOSANDI COK CEFALAR CEKTI AMA sımdı bekar bı erkekle evlendı ve olmasın dıye baya ayak dıredı bız uygun degılız sen bekarsın dıye olmadı cocuk vazgecmedı dugunlu derneklı evlendıler bu arada kızın 17 yasında bır kızı 15 yasında BIR OGLU VAR demekkı neymıs erkek sevınce bunları gözu gormuyormus

Bende 2. Evliligimi yaptim esim ilk benimle evlendi. Benimde aynen oyle kalbim carpti ailesinin istememesine ragmen bana nikah yapti. Ailesi beni sonradan ben hamile kalinca kabullendi ama genede 2. Evliligim oldugu icin bazen esim tartismalarimizda ben daha önce evlilik yasmadigim icin sunu bilmiyorum bunu senin kadar bilemicem diyip 2. Evliligimi yüzüme yüzüme sokuyo. Iyi dusun derim cunku gercekten evlilikle tecrubesi olmadigi icin onu evlilige alistirmakta sana düsecek

şimdiye kadar söylemediğiniz hata olmuş herhalde söyleyeceksiniz canım

bencede söyleyin ama sanki kusurluymuşsunuz gibi değil.gayet normal bi şekilde anlatın.inşallah doğru kişidir sizin içinde bunu sorun etmez :)

Elbette soylemelisin hic ogrenmeyecekmi sanki hem sen dhaa fazla baglanmadan bitecekse.bitsn
cevremde gordugum.kadariyla. erkekler degilde aileler sorn ediyor

benimde arkadasim evlenip ayrildi, seneler sonra tekrar biri girdi hayatina
tanistiklari günün aksamina mesajlasirken arkadasim uzun bir mesaj yazmisti anlatmisti böyle bisey gecti basimdan diye
ilerde bi konusmalarinda keske hemen degilde biraz bekleyip öyle söyleseydin demis adam...

bu arada oda bekardi

Soyle tabi ki. Gunah degil ayip degil, kendilerinin de basina gelebilecek bir durum.

Söyleyin tabiki.. Ayıp bişeymi sanki ne diye saklıcaksınız kii.. Zaten bunun için sizi istemicekse hiç olmasın daha iyi..

Tabiki söylemelisin , ama tabiki karsindaki insani sen daha iyi biliyosun tepkisini düsüncesini ...

Sizin yaşınız kaç ? Coxcugun niyeti acaba evlilik mi ya da sadece sizden hoşlanıyor ondan mi, günümüzde geçici ilişki arayan erkek cok ta ondan sordum

X