2.evliliği bekar erkekle yapanlar

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
Merhaba kizlar benim sikintim hayatimda suan biri var daha cok yeni cok hoslaniyorum gelip bana açıldı nezamandan beri beni takipliyormus...fakat ben bosanmistim simdi genelde onceki erkek arkadaslarimdanda biliyorum cok sorun ediyorlar ve bu durum benim psikolojimi cok bozdu kendime guvenim kalmadi ve yoruldum..sizce hayatima yeni giren bu adama bosandigimi soyliyimmi soylemesem daha buyuk sorun olur yasca benden 5 yas kucuk hayatimda 2.defa bir erkege boyle kalbim çarptı napiyim sizce acik ve dürüst sekilde iliskinin basinda soyliyimmi yoksa ileriki zamanami atiyim ne olur akil verin...iyibayramlar herkeze

Bende ikici evliligimi bekar ve benden 15 yas buyuk biriyle yaptim ilk basta sorun etmedi ama ilerde sorun oluyo bence acik olun ve soyleyin

bende daha önce evlenip boşandım...10.yılın sonunda eşimle flört etmeye başladık..tabii boşanmış kadına erkeklerin iğrenç bakış açısı nedeniyle ilk başta söyleyemedim...1.ayın sonuydu sanırım ....evlenme teklifi gibi bi durum oluştu(şu tarihte nişanı yapalım gibi bir konuşma yaptı)o zaman konuşmamız gerek dedim buluştuk anlattım.ilk başlarda neden söylemediğimide anlattım...açıkçası ailesinin istemeyeceğini bildiğim için olmaz bu iş diye üzülerek ağlayarak anlattım.oda bana ağlama senin zarından benim anneme ne demişti..beynin bakire olsun yeter demişti...nitekim ailesi reddetti önce fakat o direndi evlendik bi kızımız var...hakkınızda hayırlısı...

En başta söyleyin. Amacınız ona bi süre soylemeyerek kendime bağlarım sonra nasılsa söylesem de ayrılmaz diye düşünürseniz bu çok yanlış bir düşünce olur ve itici bir durum.

Bosanmis kadinlara bazi cahil insanlarin bakis acisini anlayamiyorum.. sanki kendi ogullari sutten cikmis ak kasik.. bence bastan soyleyin.. ztn adamsa kabul edecektir..

Söyleyin. Ben bilmek isterdim. Bekaretle de ilgisi yok, kadınlar da tercih etmeyebiliyor boşanmış biriyle evlenmeyi. Daha sonra söylemeniz için bir sebep de yok, neticede utanılacak bir şey değil bu.

Bosanmis kadinlara bazi cahil insanlarin bakis acisini anlayamiyorum.. sanki kendi ogullari sutten cikmis ak kasik.. bence bastan soyleyin.. ztn adamsa kabul edecektir..
Bende buna anlam veremiyorum yemedikleri halt yok kadindada kusursuz isterlerr...yok zaten soguk konusuyor kendi bilir..bizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir

Bende buna anlam veremiyorum yemedikleri halt yok kadindada kusursuz isterlerr...yok zaten soguk konusuyor kendi bilir..bizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir

Başta belirtin ona göre yol alın ayrıca yemedikleri haltları yine yemedik haltları olmayan kadınlarla bizlerle yaşıyorlar sonuçta karakter önemli adamsa değer yargıları başkadır zaten

Benden 1 yas büyük biriyle sevgili olduktan 1hafta sonra hERSEYİ anlattim. 3 sene bitti evliyiz benim çocuğunda vardi. Olmayacak bi kiisim evlenmeniz değil 5 yas büyük olmaniiz bbence

yas faktoru sorun olabilir bence de, zaten erkekler gec olgunluga eriyor o zamana kadar yakmadiklari can kalmiyor.

Benim annemin arkadasi kendinden 16 yas kucuk, oglundan 3 yas buyuk, hic evlenmemis biri ile evlendi. Ogullari da liseye gidiyordu. 4 kisilik bir aile oluverdiler.
5 6 senedir evliler.
mutlular da.
ama bastan durust ol, bosanmak ayip degil.

Ben kocama ilk çıkmaya başladığımız gece Açıkça anlattım.
Bizimki takılma amaçlı Başlayan bir ilişkiydi.
Her İkimiz de evliliğe çok karşıydık,birbirimize çok aşık olunca Görüşmeye karar vermiştik.
Evlenmemek üzere yola çıkıp "Çok şükür bin şükür seni bana verene..." Şarkısında kendimizi gelinlik ve damatlıkla bir anda bulduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…