• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 evladı öldürülen

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Şuan müge anlida izliyorum ağlamaktan gözlerim ağrıdı. Insan nasıl kıyar evladına? Bu hakkı sen kendinde nasıl gorursun be şerefsiz!!! Biri 2 biri 3 yaşında kadın mahfolmus . Benim bebeklerim emziksiz uyuyamaz, süt içmeden uyuyamaz dedi içim kıyıldı. Yemin ediyorum aşırı üzgünüm. Artık korkar hale mi geldik boşanmaktan ? Ya da yeteri kadar korunamiyor muyuz? Allah kahretsin allah tüm sebep olanları KAHRETSINNN

Bende az evvel denk geldim. Biraz bakip kapattim dayanamiyorum boyle seylere..
Rabbim o anneye sabir versin. Diger caniyide kahretsin.

Dun haberlerde izledim insanin hayatta basina gelebilecek en kotu seydir muhakkak. Allah kadina sabir versin diyecek baska soz bulamiyorum:KK43: hep diyoruz son olsun diye ama olmuyor ne yazik ki ah ulkem..

Allah sabır versin o kadına içimiz paramparça oldu , keşke sadece kendini öldürseydi lanet olsun ne istedi o 2 masum melekten .
Olur mu g.. ü yemez ki adi adamın korkar kendine zarar vermeye ama küçücük 2 canı gözünü kırpmadan oldurebilir. Sövmek istiyorum ama banlanicam tutuyorum kendimi

Adam kendini de öldürmüş diye biliyorum ben , öldürmemiş mi , zaten bu katliamı yaptıktan sonra yaşasa neeee ölse ne .
Olur mu g.. ü yemez ki adi adamın korkar kendine zarar vermeye ama küçücük 2 canı gözünü kırpmadan oldurebilir. Sövmek istiyorum ama banlanicam tutuyorum kendimi

Allah sabir versin gercekten. Tabiki psikolojisi iyi degil.. destek kesinlikle almali kendine zarar verebilir bakislari cok tuhafti ama evlatlarini kaybetmis bi anne ve bunun gibi bir cok anne. Cocuk ve hayvanlardan cikariliyor hersey nasil bu kadar vicdansiz merhametsiz tahammulsuz olduk ya..

Aminn.
Oradaki psikolog galiba arif bey destek verecekmis. Allah kimseyi evladiyla sinamasin co zor.
Babasi bunu yaparsa baskasi neler yapmaz :KK43:
Malesef... katılın abisi de katili savunmuş kadının namusuna kadar laf etmiş dinlediniz mi bilmiyorum

Back
X