- 3 Eylül 2012
- 21.837
- 57.420
-
- Konu Sahibi umutla_bekleyis
Hamile oldugumu ogrendigim gunden sonra hep kizima hazirlik yaptik :/ kapi suslerine kadar :/ annemin bi kzii bi oglu olmasi esimin abilerinin hep bi kiz bi erkek sirali gitmesi bizi boyle dusundurdu sanirim.. Neyse o gun geldi catti cinsiyet ogrenecegimiz gun nasil heyecanliyiz.. Derken hoppp erkek dedi doktorumuz.. şok oldum ...ben cok etkilendim, daha hastaneden cikmadan aglamaya basladim.. nasil bi salakliksa benimkisi...
Doguma kadar hep nette erkek bekleyip kiz olan yada tam tersi hikayeleri okudum :/
Her kontrolde belki dedim belki kordonudur o...
Ama oglum bir dogdu :))
suan 4 aylik :)
10 tane kizin olacak deseler degismem ..
Nasil sevimli nasil albenili..
Simdi ben kasiliyorum sakasina iki oglan anasiyim diye
O diyenlerede hicc tinma diyolar banada cok dediler ..
Agzi olan konusur..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..
Ikinci bebegiminde erkek oldugunu ögrendim...bende bir oglum var birde kizim olsun istiyordum ama nasip böyleymis. Esiminde etkisi buyuk oda hep kizim diye seviyordu ögrenince tabi sasirdik ama hayirlisi böyleymis dedik sevindik kuzumuza.
simdi kime söylesem sanki başıma bi felaket gelmiş gibi..."olsun, önemli olan sağlıklı olması, hayırlısı böleymiş" vb teselli sözcükleri söylüyor..benim teselliye ihtiyacım var mı gerçekten, 2 erkek annelerine soruyorum, avantajları dezavantajları neler 2 erkek annesi olmanın...
hiç bir dezevantajı yok..bizim milletimizde şöyle bir düşünce var..kız anneye babaya yaşlılıklarında bakar..Ikinci bebegiminde erkek oldugunu ögrendim...bende bir oglum var birde kizim olsun istiyordum ama nasip böyleymis. Esiminde etkisi buyuk oda hep kizim diye seviyordu ögrenince tabi sasirdik ama hayirlisi böyleymis dedik sevindik kuzumuza.
simdi kime söylesem sanki başıma bi felaket gelmiş gibi..."olsun, önemli olan sağlıklı olması, hayırlısı böleymiş" vb teselli sözcükleri söylüyor..benim teselliye ihtiyacım var mı gerçekten, 2 erkek annelerine soruyorum, avantajları dezavantajları neler 2 erkek annesi olmanın...
2 erkek cocuk ne ki benim ablamin 3 erkek cocugu var
Oglanlardan biri 8 biri 7 en kucugu de 2 bucuk yasinda. Valla iki buyuk oglanlar cok yaramazlar. Sabahtan aksama kadar kostur babam kostur. Ablam baya yoruluyor peslerinde. Buyudukce sakinlesirler diye dusunduk ama pek oyle olmadi. Bir arada olduklari zaman cok birbirleriyle oynuyorlar, kavgalari oluyor. Ama ikisi ayri olunca sakin sakin oturuyorlar. En kucuk oglan sanirim en yaramazlari olacak ki hic yerinde durmuyor. Abilerinden gorduklerini aynen yapiyor.
Dezavantajlari bence birbirlerinden gordukleri seyleri aynen yapmalari. Biri sakinse digeri sakin oluyor, biri yaramazsa o da yaramaz oluyor. Birbirlerini kiskaniyorlar. Yegenlerin yaslari birbirlerine yakin oldugu icin birisine birsey alindi mi digeri de istiyor hemen. Allah'tan farkli renkleri seviyorlar da ordan yirtiyoruz.
Cocuktur elbette yaramazlik olacak, bizimkilerde biraz asiri var yaramazlik ama avantajlari da var tabiki. Birbirlerini kollayip gozetliyorlar. Disarda icerde birbirlerinin oyun arkadaslari oluyorlar. Hic yalniz kalmiyorlar. Abisi kardesine ders konusunda yardimci oluyor. Birbirlerini cok seviyorlar. Bir de teyzelerine cok duskunler canlarim.
Hic moralinizi bozmayin, onlar cok iyi iki kardes ve arkadas olacaklar
Dimi aslan gibi 2 sehzade anasiyiz