2 erkek annesi olanlar

Bol bol kaynanalık yaparsın ne güzel Al sana avantaj!

Şaka şaka :)

Sağlıklı olsun yahu hayırlı bir evlat olsun.
Bunun için üzülenlere hep hayret etmişimdir..

Dimi aslan gibi 2 sehzade anasiyiz

2 erkek cocuk ne ki benim ablamin 3 erkek cocugu var

Oglanlardan biri 8 biri 7 en kucugu de 2 bucuk yasinda. Valla iki buyuk oglanlar cok yaramazlar. Sabahtan aksama kadar kostur babam kostur. Ablam baya yoruluyor peslerinde. Buyudukce sakinlesirler diye dusunduk ama pek oyle olmadi. Bir arada olduklari zaman cok birbirleriyle oynuyorlar, kavgalari oluyor. Ama ikisi ayri olunca sakin sakin oturuyorlar. En kucuk oglan sanirim en yaramazlari olacak ki hic yerinde durmuyor. Abilerinden gorduklerini aynen yapiyor.

Dezavantajlari bence birbirlerinden gordukleri seyleri aynen yapmalari. Biri sakinse digeri sakin oluyor, biri yaramazsa o da yaramaz oluyor. Birbirlerini kiskaniyorlar. Yegenlerin yaslari birbirlerine yakin oldugu icin birisine birsey alindi mi digeri de istiyor hemen. Allah'tan farkli renkleri seviyorlar da ordan yirtiyoruz.

Cocuktur elbette yaramazlik olacak, bizimkilerde biraz asiri var yaramazlik ama avantajlari da var tabiki. Birbirlerini kollayip gozetliyorlar. Disarda icerde birbirlerinin oyun arkadaslari oluyorlar. Hic yalniz kalmiyorlar. Abisi kardesine ders konusunda yardimci oluyor. Birbirlerini cok seviyorlar. Bir de teyzelerine cok duskunler canlarim.

Hic moralinizi bozmayin, onlar cok iyi iki kardes ve arkadas olacaklar

Benim de iki paşam var ve büyük 5 küçük 2,5 yaşın da allahım o ne enerji :)) onları izlerken ben yoruluyorum.. Ama o kadar tatlılar ki onları çok seviyorum gerçi bazen kapının önüne koyup oh bee diyesim gelmiyor değil :)) çok çabuk kavga çıkabiliyor evde çünkü ikiside aynı oyuncağı istiyor daima :)) sonra bi bakmışsın ağlayan iki düşman:) ikisi aynı anda gelip diğerini şikayet ediyor tabi bu arada çığlıklar evi inletiyor.. Çözümü o an bulmak enzoru bende oyuncağı alıp buzdolabının üstüne koyuyorum ve tabi ikisinde de büyük bir üzüntü.. Sonra koltuğa oturup konuşuyoruz ( buarada sağ bacağım büyük oğlumun sol küçük) beraber oynamayı kabul ederlerse oyuncağı alıyorlar yoksa oyuncak kayboluyor..
Uyku düzenimiz oturdu artık ama ensevdikleri karanlıkta anlamsızca gülmeleri ben küçüğü uyutmaya çalışırken diğerinin kesin uykusu gelir ve yanıma yatar sonrada başlar kıkırdamalar 10 dk ilk iş olur 1 saat :)) sonra tabi benimde uykum gelir karanlıkta 1 saat şarkı söylersen olacağı bu.. Küçüğü zorla uyuturum sonra büyüğe masal faslı başlar ve tabi sonrası yok gözümü açtığımda karşımda anne kalkalım artık diyen biri vardır bu arada muhtemelen sabahın 6-7 sidir..
Ama bir sarılırlar bir annem derler işte o an herşey biter.. Allahım bana iyilik 2 erkek evlat vermiş ve tabi isteyen herkesede versin..
Hiç merak etme sevgileriyle seni herdaim dünyanın en mutlu insani yapabilecek başka bir canlı tanımayacaksın :)) bence hamileliğinin tadını çıkar..

hiç bir dezevantajı yok..bizim milletimizde şöyle bir düşünce var..kız anneye babaya yaşlılıklarında bakar..
oğlan bakmaz sadece karısının ağzına bakar...hayır öyle değil..
sevgiyle büyütürsen erkek de kızda hayırlı evlat olur..
bu forumlarda okuyorum kızların anneleriyle babalarıyla olan savaşlarını...okuyoruz gazeteerde çevreden duyuyorum annesini babasını döven öldüren kızlar var..

Belliki sizde cok seviyosunuz yigenlerinizi cokta mutlusunuz 3 pasanin teyzesi olmaktan

Bu moda da yeni çıktı Ezikleme hali
Bir kadının illa bir kız bir oğlu olacak ya da 2 kız ama 2 erkek felaket sanki
Allah büyük, hayırlı evlat olsunlar sağlıklı olsunlar cinsiyetine takılma

evladin kizi erkegi olmaz hayirlisi olur kardes Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin evladini ve saglikli buyut evlatlarini bence cok guzel bisey dusunsene ikitane koc gibi delikanli olucaklar :)

5 oğlu olsada 6. Yi erkek isteyen bir yerde büyüdüm. Şimdi erkeğe uzulenlere alisamiyorum beynime yer etmiş☺ evlatta ayrım olmaz ben sadece bunu bilirim kızım da var oglumda. Ikiside gözümün bebeği. Sağlık için sukredin sadece

İki oğlum var
İlk hamilelikle ikinci çok farklıydı
İkinci kesin kız dedim
İlk cinsiyet Belirlenirken tatildeydik.
Tatil yerindeki doktor kız dedi sevinçle karşıladık.
Bir ay sonra kendi doktorumuz erkek dedi.
İkinci oğlum 4 yaşının icinde
Birbirlerine hem takip hem de en yakın arkadas
Cok güzel oldu: )
Dış cevre iki cinsiyeti de tat istiyor. Boswer

Iki oğlum var canım aralari 2yaş 9ay, iki oğlum olduğu için çok mutluyum, hep beraber oynuyorlar şuan birisi 6 diyeri 4 yaşında bence çok avantajları var birbirine herzaman inşallah destek olurlar. Valla ben hiçbir negatif yön görmüyorum iyikide öyle olmuş.

Hepiniz cok sagolun aldigimiz kiyafetlerine baktim icini dolduracagi gunu hayal ettim kiz erkek fark etmez agzi olan konussun allahim bir an önce saglikla kucagima almayi nasip etsin insallah

annemin en yakın arkadaşının 8 tane oğlu var .. ilk hamileliği kızmış ama kadın hamileyken eşini ve eşinin bi arkadaşını kavga esnasında ayırmak için araya girmiş karnına darbe alınca bebek ölmüş ondan sonra ardarda belki kız olur diye 8 tane doğurmuş ama 8i de erkek çocuklarını da çok sever.. önemli olan sağlıklı olmaları, biz de iki kardeşiz abim var .. annem hep der erkek ve kız aynı benim için diye.. gerçekten önemli olan sağlıkla dünyaya gelmeleri üzülmeyin belki 3üncüsü kız olur ama sakın annemin arkadaşı gibi kız olacak diye de 8-10 tane yapmayın (!) herkesin bakabileceği kadar doğurması taraftarıyım tabi bakabilecekseniz doğurun

inşallah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…