Resmen aynı durumla karşı karşıyayım. Benim de 5+3. Bende 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Kese boyu 10 mm. 1 kese daha varmış ama küçükmüş ya kaybolacak ya gelişecek dedi şüpheli dedi doktorum. Sizin kese boyu neydiMerhaba 5 ci gün 2 emriyo transferi oldum ilk muaynemi transferden 13 gün sonra oldum tek kese görülmüştü 5 + 2 günlüktü kalp sesi icin gittik küçük olduğu icin duyulmadı 10 gün sonra gel dediler ikinci muaynem de 1 kese daha var yeni oluşmaya çalışıyor dediler kese var içinde oluşmaya çalışıyor ne demek ? Anlamadım heycandan sanırım 10 gün sonra tekrar gidicem kalp sesi için o zman ikinci kese oluşmuş olurmu başına gelen varmi aynı durum
5.5 mm biri digerin den ölçü alınamadı henüz oluşmaya çalışıyormuş allahim ikilemde olmak çok zor bir durumResmen aynı durumla karşı karşıyayım. Benim de 5+3. Bende 5.gün 2 embriyo transferi oldum. Kese boyu 10 mm. 1 kese daha varmış ama küçükmüş ya kaybolacak ya gelişecek dedi şüpheli dedi doktorum. Sizin kese boyu neydi
Beta hcg 9 cu gün 134 12 ci gün 223 18 ci gün 817Beta hcg değerleriniz nasıl normal miydi ikiz gebelik için
Benimde diğerinden ölçü alınmadı birdaha gittiğimizde netleşecek bakalım:) iki olsun çok istiyorum5.5 mm biri digerin den ölçü alınamadı henüz oluşmaya çalışıyormuş allahim ikilemde olmak çok zor bir durum
Benimde diğerinden ölçü alınmadı birdaha gittiğimizde netleşecek bakalım:) iki olsun çok istiyorumistedigin gibi olsun inşallah
Hayirlisi olsun canım İnşallah ikisi de tutunsun inşallahBenimde diğerinden ölçü alınmadı birdaha gittiğimizde netleşecek bakalım:) iki olsun çok istiyorum
Haftaya çarşamba dedi ama biz bu cumartesi karından başka bi doktora baktırmak istiyoruz. Görünür mü bilmiyorum çok merak ediyoruz. Vajinal muayneyi sadece kendi doktoruma baktırabilirim.Hayirlisi olsun canım İnşallah ikisi de tutunsun inşallahben de çok istiyorum bir daha ne zaman gidiceksin
Benim de ikinci gittiğim de ölçüm alınmıştı küçük dediler ilksin de 5+2 iken ölçüm alındı korkmayın büyük ihtimalle şimdi gittiğiniz de alınır .benim de heyecanım diğer kese için inşallah oluşumunu tamamlamıştırHaftaya çarşamba dedi ama biz bu cumartesi karından başka bi doktora baktırmak istiyoruz. Görünür mü bilmiyorum çok merak ediyoruz. Vajinal muayneyi sadece kendi doktoruma baktırabilirim.
Bi yorum okudum bizim gibi aynı durum.6+4 de çift kese 15.haftada gidince üçüz olduğunu görmüşler. Aynı bizimki gibi küçük bir oluşum var gibiymişBenim de ikinci gittiğim de ölçüm alınmıştı küçük dediler ilksin de 5+2 iken ölçüm alındı korkmayın büyük ihtimalle şimdi gittiğiniz de alınır .benim de heyecanım diğer kese için inşallah oluşumunu tamamlamıştır
Karından duyulur mu görünür mü bilmiyorum ama deneyeceğiz. Doktor sıkışık gel daha iyi görünür dediBenim de ikinci gittiğim de ölçüm alınmıştı küçük dediler ilksin de 5+2 iken ölçüm alındı korkmayın büyük ihtimalle şimdi gittiğiniz de alınır .benim de heyecanım diğer kese için inşallah oluşumunu tamamlamıştır
Beta değerlerinizi hatırlıyor musunuz yüksek miydiBenim de ikizlerim var. Tüp bebek çift embriyo transferi oldu. İlk gittigimde tek kese vardı. Kalp atışı için gittim iki kese vardı. Bir sonraki kontrolde üç kese görüldü ve üçünde de bebek vardı. Keseler doluydu. Sadece bir bebegimi 5 haftalıkken kaybettim kalbi durdu. İkizlerim şuan 11 aylık
Sizin ne zaman kontrolünüzBenim de ikinci gittiğim de ölçüm alınmıştı küçük dediler ilksin de 5+2 iken ölçüm alındı korkmayın büyük ihtimalle şimdi gittiğiniz de alınır .benim de heyecanım diğer kese için inşallah oluşumunu tamamlamıştır
Transferin 6. Günü 186 çıktı. İki gün Sonra 500 lerdeydiBeta değerlerinizi hatırlıyor musunuz yüksek miydi
Benim 9.gün gösteri bu değer:) sizin zaten belliymiş:))Transferin 6. Günü 186 çıktı. İki gün Sonra 500 lerdeydi