- 2 Ekim 2014
- 131
- 1
- 33
- 37
- Konu Sahibi ucuzamarka
-
var cnm.fıstık yeşili çok tatlı hem de..verdiğim facebook tan albümlerden bayan kazaklar kategorisinde cnmcanm sende panço varmı kısa bişey istemiyorum
Canim kahverengi kare olan clutch mi?kaca kac cm. Marka nedir.fiyat nedir.bayildim.sevgilerçantayla devam
cnm hangi kahverengi??bir sürü kahverengi var..bu arada buraya tum urunlerı ekleyemiyorum. faceboookta Hepsi Marka Ucuza Ürün isimli bır hesapta hepsının fıyat ve bedenı yazıyor. buraya eklenmedı resımler.Canim kahverengi kare olan clutch mi?kaca kac cm. Marka nedir.fiyat nedir.bayildim.sevgiler
cnm 1.ürün 20tlcanım gecelik takımları için fiyat verebilir misin?(b gecelik1.1,1.2,2.1,2.2,3.1 ve 3.2 resimleri için?
ayrıca gömlekler içinde fiyat istiyorum 8.2,6.2,19.1 için mümkünse?
accessorize markacnm 1.ürün 20tl
2. ürün 15tl
3.ürün 10 tl
evet cnm sorduklarının hepsi dahil fiyatı...evet sabahlıkta dahil..accessorize marka...facebook hesabımda bınlerce urun var..orada beden ve fıyatlar yazıyor bakabılırsın hoşça kal öptmhangi 3 ü bu?bluzlar mı yoksa pijama takımlarımı?eğer pijama takımlarıysa 1.1 de görünen sabahlık buna dahil mi?
gömlek hangi gömlek cnm?cok fazla gömlek varcanım gecelik takımları için fiyat verebilir misin?(b gecelik1.1,1.2,2.1,2.2,3.1 ve 3.2 resimleri için?
ayrıca gömlekler içinde fiyat istiyorum 8.2,6.2,19.1 için mümkünse?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?