• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2.El yıpranmamış tertemiz Hauck Malibu Travel System Bebek arabası

cilekstrawberry

Guru
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
696
13
298
39
İzmir
Eki Görüntüle 820761 Eki Görüntüle 820762 Eki Görüntüle 820763 Eki Görüntüle 820764 $bebekar (1).jpg

İzmir içi elden teslim edilecektir. Fiyat 300 TL 'dir. Yepyeni ve tertemiz olduğu için pazarlık payı yoktur. Benim bebeğim 1.5 yıl kullandı. Baston a geçtik. Fiyatını 2 yıl once 800 TL ye almıştık.
İlgilenenler gizemguris@gmail.com adresinden ulaşabilirler.

Son düzenleme:
Canım merhaba :)

Arabanıza talibim ama yazdım görmediniz. Şimdi bunları da bulunca buraya da yazayım dedim.
İlk 20 Eylül tarihli ilanınızı gördüm :( Kaçırdım sandım.

Bugün yazdıklarınız görünce sevindim. Tam kafamdaki fiyat Anlaşırsak hemen alacağım.
bugün üç satıcı tarafından ekildim. Sinirlerim bozuldu. Söz verip verip sattılar.

Gerçi nasip vardır bir hayır. 2 buçuk aylık hamileyim ama arabayı almak istiyorum. sonradan hepsi üst üste gelsin istemiyorum.

Şimdi bir kaç şey sorayım. Fotoğrafta mor gibi gözüken puset sanırım aslında bordo renk :) Değil mi?

Birde yine benim için önemli bir şey daha sorayım. Pusetler biri çıkmadan diğeri takılmıyor değil mi?
Yani çocuk pusetinin içine bebek olan koyulmuyor değil mi?

Önce onu çıkartıyoruz sonra diğerini takıyoruz değil mi?

Umarım iyi anlatabildim :)

Merhaba hayır ilanı kaçırmadınız bana mail adresiinden ulaşabilirmisiniz orada detayları konuşsak olur mu ?

İçine geçmiyor. ikisi ayrı ayrı kullanılıyor ve bordo renkli. :) Tamamen anladım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back