2. el yemek takımı catal bıçak takımı

ekkayse

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
21
0
34
Arkadaşlar ben evlenirken bernardo marka yemek takımı ve catal bıçak takımı aldım ve ıkısıne toplam 3000 tl verdim. ama gel gör ki sadece 1 kez kullandım ve suan dolapta beklemekte. ben bu ürünleri satmak istiyorum. birkaç internet sitesinde satısa cıkardım ama benım asıl sormak istediğim bu ürünleri bir yere götürüp satma imkanım varmı yanı 2.el ürün alan yerler varmı tabak çanak gibi? teşekkürler :)

Eklentiler

• 634557698823879531.jpg
    48,8 KB · Görüntüleme: 403
  • 1.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 360
Arkadaşlar evde ürünlerin resimlerini çektim koyuyorum. Olurda almak isteyen olursa hem burdan ulaşabilir hemde ZEBRAMO diye bir site var. Telefonunuza indirebiliyorsunuz. Ürünleri o sitede satışa çıkarsım hem o site güvenli alışverişte sağlıyor. Diyelimki aldınız ve parayı ödediniz. Parayı zebramo kendi bünyesinde tutuyor. Sizin ürünü aldığınızı beğendiğinizi onaylamadan oara satıcıya geçmiyor.
Aşagıdaki web siteside ürünlerin satıldığı aite ve ürünlerin ayrıntısı
...

Eklentiler

• image.jpg
    94,3 KB · Görüntüleme: 703
  • image.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 495
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba neden satmak istyosunuz ve fiyat nedir çatal bıçak takımı
iyi günler mesajınızı yeni gördüm kusura bakmayın. suanki gerçek fiyatları yemek takımı 1899 ve catal bıcak takımı 999 yanı bernardoda toplam 2898 lira, ama ben bir kere kullandığım için ve ikinci el olarak sayıldığı için ayrı ayrı yemek takımını 1400 düşünüorum ve çatal bıçak takımını 500 gibi dusundum. tabi ikisi aynı anda alınırsa direk 1700 e veririm. ama indirme açığım :) ilginiz içinde ayrıca teşekkür ederim.

Merhaba neden satmak istyosunuz ve fiyat nedir çatal bıçak takımı
satmak istememin nedeni ise zaten aynı sekilde bir tane daha takımım var ve ben bu takımı sadece 1 kez kullandım onun dışında günlük takım kullanıyorum. evlenirken ceyiz olarak almıştım yani bosuna dolapta yer tutuyor o nedenle paraya cevirim diye düşündüm hem 3000 tl vermek yerine nerdeyse yarı fiyatına biri alırsa daha faydalı olur diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…