Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2. el vakko, pronovias veya pierre cardin gelinlik aranıyor.
merhaba bence herhangi bir gelinlikçiye gidip marka olmayan bi gelinlik diktir 2. el gelinliğin üzerine olma olasılıgından daha yüksek illa marka olmasına gerek yok ki. örneğin biz airport avm de vakko gelinlikler gördük outlet kısmında, 1.500 falandı ama muhtemelen daha önceden giyilmiş, yıllanmış hatta rengi grileşmiş gelinliklerdi iğrenç görünüyordu. onu kuru temizlemeye vericen üzeirne göre diktiricen ne gerek var ki vaktin de azmış ztn
Merhaba Melissa7, istediğin gelinlik bende var. Yakın bir zamanda Vakko'dan alındı. Balık model, üzerinde ışıkta görünen küçük payetler var, vintage tarzı. Kepi (60'lar model) , eldivenleri ve çiçeği de var. Sadece bir kez giyildi. Kuru temizlemesi yapıldı.
Merhaba .benim gelinligim pronovias.nisantasindan aldım. 1 kez giydim.tertemiz hic bir zarar görmemiştir. 9.200 tlye aldım.ustune ekstra taş işletim. 3000 tlye satmayı düşünüyorum. Faturasıda duruyor.
Gelinlik arayışınızla ilgili bir çok konu açmışsınız ama forum kuralları gereği tekrar konu yasaktır.Bütün konularınızı ilk konunuza yönlendiriyorum.Arayışınıza ilk konunuzdan devam ediniz.Başlığını değiştirmek isterseniz bana özelden bildiriniz.Keyifli forumlar