• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2.el tiny love tekmele oyna oyun halısı

zynpo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
374
26
118
$PicsArt_1391675864361.jpg
$PicsArt_1391675911677.jpg
2.EL TİNYLOVE TEKMELE OYNA OYUN HALISI.TEMİZ VE BÜTÜN OYUNCAKLARI VAR.TEKMELE KISMINI PİLLERİ İLE BERABER GÖNDERİLECEKTİR.ARTIK KIZIM YÜRÜMEYE BAŞLADIĞI İÇİN KULLANMIYORUZ.2-3 AYLIKTAN İTİBAREN KULLANIMA UYGUN.ORJİNAL PAKETİ İLE PTT KARGOYLA KAPIDA ÖDEMELİ GÖNDERİLİR.100TL + 5TL KARGO ÜCRETİ.PİYASA FİYATI 190TL DİR
Tiny Love Gymini Tekmele ve Oyna Jimnastik Halısı
İki ayrı pozisyon bebeğin çalıştıracağı Kick & Play( Tekmele ve Oyna) Yastığı,
Açma Kapama Opsiyonu,
Dokun ve Hisset zürafa Yelesi,
Kaldır ve güneşi keşfet oyuncağı,
3 boyutlu dokunulur sincap Kuyruğu
3 boyutlu Uçurtma
Aslan Çıngırak
Ördek Sesli Zil
Boncuklu Çıngırak
Kelebek Çıngırak
Görünüp Kaybolan Arı
Oyuncak Bağlantıları içinHalka
Fonksiyonları:
Kenarı yukarıda olması halinde güvenilir bir alan sağlarken,
Kenarlarının aşağıda olması halinde geniş bir oyun alanı da .
Bebeğin kaba hareket kaslarını geliştirmesinde yardımcı olur.
Bebek Yüzükoyun Yattığında kenarlardaki geniş ayna ve resimlerle battaniye başını ve boynunu kaldırması içinonu teşvik eder.
Değişik kumaş doku ve şekillerin uyardığı duyuların yanı sıra, battaniyedeki renk ve ses çeşitliliği ve farklı oyuncaklar değişik oyun deneyimi sağlar.
Bebeğin duyuları arasındaki koordinasyonu gelişirken oyuncaklara odaklanır elleri ve ağzıyla onları keşfetmeye başlar..

özelden yazamadım .kargoyu siz verirseniz oyun halısını 90tl'ye veririm

Son düzenleme:
......güncel.......

oyun halısı arıyorum. Dönencede. Oyun halınız satılmadı sanırım. Ama fiyatı pahalı geldi bana. Elinizde dönencede varmı. Pazarlık payınız varsa değerlendirmek istiyorum.

Oyun halisi bizim oldu.. goren arkadaslar sifir zannettiler ;)
Iyiki almisim.. tekrar tesekkurler ;) hayirli satislar..

Oyun halisi bizim oldu.. goren arkadaslar sifir zannettiler ;)
Iyiki almisim.. tekrar tesekkurler ;) hayirli satislar..

slm üzerinden zaman geçmiş ama bebeğiniz büyüdü mü ve oyun halısı halen duruyor mu satar mısınız en son fiyat nedir?

slm üzerinden zaman geçmiş ama bebeğiniz büyüdü mü ve oyun halısı halen duruyor mu satar mısınız en son fiyat nedir?

Yok hala severek kullanıyoruz.. Kızım oyun halısını çook seviyor..
Her bebek farklı oluyor. Bizim çok işimize yaradı. Kızım 3 aylıkken almıştım şuan 6 aylık.
Şimdi üzerinde daha çok vakit geçiriyor..
Araştırın isterseniz satan akadaşlar var..

Yok hala severek kullanıyoruz.. Kızım oyun halısını çook seviyor..
Her bebek farklı oluyor. Bizim çok işimize yaradı. Kızım 3 aylıkken almıştım şuan 6 aylık.
Şimdi üzerinde daha çok vakit geçiriyor..
Araştırın isterseniz satan akadaşlar var..
Anladim arastriyorum halen ses yok kimseden umarim uygun fiyata bende bulabilirim :/ iyi gunler

Anladim arastriyorum halen ses yok kimseden umarim uygun fiyata bende bulabilirim :/ iyi gunler

Ben de çok arastırmıştım.. Satan çok arkadaş vardı ama hemen satılıyo :)
İnşaAllah uygun fiyata bulabilirsiniz. Hayırlı akşamlar..

masal_naz hanım ısrarla mail gönderdim günletdir sanırım ya almıyorsunuz ya da cevaplama fırsatınız olmadı fiyatı kıramaz mısınız butcem kısıtlı kargoyla 75 e falan gelse?

masal_naz hanım ısrarla mail gönderdim günletdir sanırım ya almıyorsunuz ya da cevaplama fırsatınız olmadı fiyatı kıramaz mısınız butcem kısıtlı kargoyla 75 e falan gelse?

Hali satildi mi acaba baska hali aramaya baslayacagim

Back