yazgülü aldoğan:Kiralık adam
canan tan:İz
canan tan:En son yüreğim sevdi
orhan pamuk:Kar
bu dört kitabın fiyatını öğrenebilir miyim?
sevda türküsev:Muhafazar çapkınlar
sevda türküsev:MUHAFAZAKAR BURJUVA
cezmi ersöz:Şizofren aşka mektup
cezmi ersöz:İçime gir ama sigaranı söndürme
hande altaylı:Aşka şeytan karışır
sinan akyüz:Sevmek zorunda değilsin beni
tavuk suyuna çorbalar
kitaplarını ben aldım kızlar.
cankız abla sohbetin ve misafir perverliğin için ayrıca hediye ettiğin kitaplar için de teşekkürler.
hayatta kendin gibi güleç, mutlu insanlarla karşılaşmanı diliyorum.
tekrar görüşmek üzere
kocaman öpüyorum seni
slm kızım orta okula gıdıyor ve şeker portakalı adlı kitabı çokövüyorlar elinizde varmı fıyat olarak nedır acaba ??? cvp verırsenız sevnırım acıll kıtaba ıahtıyacı varda kızımın :)
tşkler işl cvp veren olurda((
canım bana sende olan önerebileceğin kitapları fiyatlarıyla yazar mısın? 4-5 kitap almak istiyorum. Ama nasıl ulaştıracaksınız?
elif şafak:Baba ve piç
ayşe kulin:Adı aylin
canan tan:İz
yaman koray:Bir ömür yetmez
Bu kitapları istiyorum. Fiyatını yazmadıklarım 6tl demişsiniz. 24 tl'mi yapıyor? Bursada yaşıyorum. Acil elime ulaşırsa çok sevineceğim..
evet canım 24 tl yapıyorbursaya nasıl göndereceğim ptt kargoylamı
canım oradan kitapçıdan alsan belki sana daha uygun gelicek ptt kargo ucuz ama ne kadara gönderir bilmiyorum..ücret konusu nasıl halloluyo kargoyla gönderilince bilmiyorum daha önce kitap göndermedim hiç şehir dışınaEğer imkanınız varsa,evet ptt kargoyla. Ayriyetten kargoyada para ödeyeceğim sanırım,o da sıkıntı olacak biraz.
Yollayabilirseniz kesin,alacağım.
canım oradan kitapçıdan alsan belki sana daha uygun gelicek ptt kargo ucuz ama ne kadara gönderir bilmiyorum..ücret konusu nasıl halloluyo kargoyla gönderilince bilmiyorum daha önce kitap göndermedim hiç şehir dışına
D&R da kitaplar 20 tl ve üstü fiyatlar genelde,ve ikinci el kitap satan yerlere de baya bir uzağım. O yüzden uygun fiyatları gördüm buraya yazayım dedim. Yinede ilgilendiginiz için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?