• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 2.El Mamalove Yürüteç Hoppala ve Yürüme Yardımcım Dandelion

simsimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2010
62
1
48
Merhabalar kizim icin aldigim cok amacli yurutecimizi satiyoruz cok az kullandik suan yerim olmadigiicin satiyorum

Ozellikleri

Mamalove Yürüteç; bir yürüteçten daha fazlasını bekleyenler içintasarlanmış özel bir üründür.
Çocuğunuzun ihtiyaçlarına uyum sağlar.
Zengin dekoratif malzemelerden oluşan bu yürüteç tek hareketle yürüme arkadaşına, aynı zamanda kolayca ve hızlı bir şekilde hoppalaya dönüşür.
Üç aşamalı yükseklik ayarı vardır, bebeğinizin boy ve kilo gelişimine göre ayarlanır.
Benzer ürünlere göre bu yüzden çok daha uzun süreli kullanım imkanı sağlar.
Mamalove Yürüteç çok fonksiyonlu sıradan bir yürüteçten farklıdır.
Müzikli oyuncak barı, direksiyon ve kornaya sahip yarış arabası görünümlü bu çok fonksiyonlu oyuncakla bebeğiniz çok ama çok eğlenecek.
Ön tekerlekler yere temas ettiğinde güvenli fren mekanizması aktif hale gelir ve düşmesi engellenir.
Özel güvenlik mekanizması sayesinde çocuğunuz güvendedir.
2 adet kalem (AA) duracell pille çalışmaktadır.

Mamalove Yürüteç'de 3 farklı fonksiyon bir arada:
Zıplama

merhaba yürütecin fiyatını yazmamışsınız fiyatı nedir birde kargo kime ait ona göre düşüneyim almak için

Fiyat 120 tl eger istanbul ise bir yolu bulunur sehir disi size ait.yarin fotograflarini yukleyecegim.ben istanbul fatihte oturuyorum

yurutecın fotografları

Eklentiler

• $IMG_1994.jpg
    $IMG_1994.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 1.459
  • $IMG_1993.jpg
    $IMG_1993.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 548
  • $IMG_1992.jpg
    $IMG_1992.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 563
  • $IMG_1989.jpg
    $IMG_1989.jpg
    69,2 KB · Görüntüleme: 1.931
  • $IMG_1988.jpg
    $IMG_1988.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 832
100tl ödeme yapabılırım arkadasım ıst göztepede oturuyor bi şekılde aldırabılırım ürünü haber beklıyorum

100 e verirseniz sevinirim oğlum için yürütece talibim başakşehirdeyim 5063589238

Son düzenleme:
Merhabalar kizim icin aldigim cok amacli yurutecimizi satiyoruz cok az kullandik suan yerim olmadigiicin satiyorum

Ozellikleri

Mamalove Yürüteç; bir yürüteçten daha fazlasını bekleyenler içintasarlanmış özel bir üründür.
Çocuğunuzun ihtiyaçlarına uyum sağlar.
Zengin dekoratif malzemelerden oluşan bu yürüteç tek hareketle yürüme arkadaşına, aynı zamanda kolayca ve hızlı bir şekilde hoppalaya dönüşür.
Üç aşamalı yükseklik ayarı vardır, bebeğinizin boy ve kilo gelişimine göre ayarlanır.
Benzer ürünlere göre bu yüzden çok daha uzun süreli kullanım imkanı sağlar.
Mamalove Yürüteç çok fonksiyonlu sıradan bir yürüteçten farklıdır.
Müzikli oyuncak barı, direksiyon ve kornaya sahip yarış arabası görünümlü bu çok fonksiyonlu oyuncakla bebeğiniz çok ama çok eğlenecek.
Ön tekerlekler yere temas ettiğinde güvenli fren mekanizması aktif hale gelir ve düşmesi engellenir.
Özel güvenlik mekanizması sayesinde çocuğunuz güvendedir.
2 adet kalem (AA) duracell pille çalışmaktadır.

Mamalove Yürüteç'de 3 farklı fonksiyon bir arada:
Zıplama

Merhaba yürüteç satıldı mı?

Yürütec satan varsa yazabilir mi

Back