• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. el KPSS Görsel Eğitim seti almak istiyorum Önereceğiniz bir yer var mı arkadaşlar?

EylemYorulmaz

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
81
0
6
Eskişehir
Herkese merhaba arkadaşlar :3:

KPSS A Grubu için görsel eğitim seti almayı düşünüyorum fakat araştıranlar bilir 500-600 civarı bir ücretle satılıyor

benim gibi mali imkanı kısıtlı insanlar için çok yüksek bir rakam bu ikinci el almayı düşünüyorum ama güvenebiliceğim biyer bulamadım

tavsiye edeceğiniz bir site yada herhangi bir sahaf varmı :44:

yardımcı olursanız çok sevinirim hepinize teşekkürler şimdiden

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese merhaba arkadaşlar :3:

KPSS A Grubu için görsel eğitim seti almayı düşünüyorum fakat araştıranlar bilir 500-600 civarı bir ücretle satılıyor

benim gibi mali imkanı kısıtlı insanlar için çok yüksek bir rakam bu ikinci el almayı düşünüyorum ama güvenebiliceğim biyer bulamadım

tavsiye edeceğiniz bir site yada herhangi bir sahaf varmı :44:

yardımcı olursanız çok sevinirim hepinize teşekkürler şimdiden

canım hiç alma.
boşa paran gider.
zaten kitaplara yıl boyunca baya harcayacaksın şimdiden başlama.
nette çok görsel var.
mesela ben vimeo.com dan hakandede ile hazırlandım tarihe adam müthiş.
daha bir sürü video var.
ha hiç olmadı ihtiyaç akademinin dersleri var sanal ama ne kadar hiç bilgim yok.

canımcım gk-gy den birsürü video buldum orda problemim yok ama a grubu ile ilgili özellikle iktisad ve hukukla ilgili kapsamlı bir site bulamadım varmı bildiğin bir site :50:

canım hiç alma.
boşa paran gider.
zaten kitaplara yıl boyunca baya harcayacaksın şimdiden başlama.
nette çok görsel var.
mesela ben vimeo.com dan hakandede ile hazırlandım tarihe adam müthiş.
daha bir sürü video var.
ha hiç olmadı ihtiyaç akademinin dersleri var sanal ama ne kadar hiç bilgim yok.

canımcım gk-gy den birsürü video buldum orda problemim yok ama a grubu ile ilgili özellikle iktisad ve hukukla ilgili kapsamlı bir site bulamadım varmı bildiğin bir site :50:

Back