2. el dizel araç arıyorum

allerona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
4
0
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 1 aydır araba arıyorum ama pek istediğim gibi temiz bir araba bulamadım.
aradığım araba; İzmir veya Manisada, 2. el 14000-15000 TL civarında, dizel, 2003-2005 model aralıklarında, temiz ve değişen parçası tercihen olmayan , kilometresi orjinal, abs ve hava yastığı olan bir araç arıyorum.

İlgilenirsen honda jazz var ama dediğiniz fiyata olmaz biraz daha bütçeni arttırmanız lazım

renault clio olabilir yalnız ikinci el dizel çok riskli bizde dizel arıyorken vazgeçtik herkes iyi temiz yakıt kullanmıyor ve dizel araç uygun fiyata satılıyorsa vardır bir şeyi dedik 3 araç bulduk inan hepsinde birşey çıktı ve dizel motor değşimi 5 bin lira tutuyor. renault 2. el var 2. eli garantili albiliyorsun ordan gittik benzinli araç aldık şimdi vize zamanı birde tüm taktırcaz. bundan sonraki arabamızı inşallah 0 alıcaz o zaman dizel tercih edeceğiz. bence 2. elde benzinli 0 araçta dizel tercih etmeli y7oksa temiz dizel hakikatten şans meselesi.

evet dizel araç biraz şans meselesi ama benzin fiyatlarının gittikçe yükselmesine bakılırsa dizel aramaya devam edeceğim sanırım. Dizelde önemli olan enjektör demişti usta, zaten bizde 3-4 araç bulduk ama hep bir problem çıktı enjektörlerde bazılarınınki de km sini düşürmüşler hatta, ne kolpalıklar var inanamıyorum

@esmerkz29 bu fiyata zaten aradığım özelliklerde araba var bulmak zor değil ama sorunlu veya kmsi yüksek oluyor. Şu an yaza giriyoruz, fiyatlar biraz yüksek. Eğer kış aylarında almak isteseydim inan bu fiyatlara temiz bir araba bulmuş olurdum.

Son düzenleme:

ben de dizellerde 100 bin km nin üstünde ne kadar masraf çıkacağı belli olmaz diye okudum çoğu yerde. acil paraya ihtiyacı olup da düşük km li satan olur belki, sürekli takip etmek lazım.

hem dizel hem de bu fiyatta hem de bu yıl aralığında çok zor bulunur. bulsanda kilometresi çok fazla olur ki dizellerde

50 bin km üzerindeki araç bile çok yıpranmış oluyor.benzinli araçların fiyatı bile bu istediğin fiyattan çok fazla canım.çok nadir benzinli getz ,pegout 206 bulursun kilometreleride 50 binin üstünde olur.biz geçen yaz 5 ay boyunca baktık üstelik hiç dizel bakmadık bakımı zor diye.ama bulamadık .ne yaptık gittik ocakta sıfır bir dizel aldık çok memnunuz parasının karşılığını veriyor satışı bile şuand aldığımız fiyattan daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…