Bebek İkinci El 2.el bebek oto koltuğu arıyorum

hangi grup ( kg araligi) aradiginizi soylerseniz sanirim daha kolay bulursunuz. 0-13 kg chicco temiz kullanilmis oto koltugumuz mevcut. yenidogan aparatlidir. chicconun bazi bebek arabalarina monte edilir. ters ve duz kullanim ve evde anakucagi olarak kullanma imkani vardir. istanbul ici elden alinabilir. hasar ve kazasizdir. oto koltuklarinin raf omrunun alti yil oldugunu biliyorsunuzdur. uretim tarihi 2011 sonudur. 70 tl istiyorum.

merhaba, teşekkürler.. 9-18 kg aralığı sanırım..bir yaş itibariyle kullanılabilen...römer, kraft ve chicco tercihimdir..sevgiler

Merhaba bende babylife marka var cok temiz 9-36 kilo 1yastan itibaren kullandik ama artik arabamiz yok 50 tl

bendede graco marka var amerika ürünü çok azkullanıldı kılıfla kullandım zaten temiz..150 demiştim ama 120 ye vereceğim ilgilenirseniz

graco nun test sonuçlarına baktım ve pek iyi değilmiş malesef onun için düşünmüyorum ama yinede teşekkür ederim....bu arada evet recaro da baya iyiymiş

merhaba, teşekkürler.. 9-18 kg aralığı sanırım..bir yaş itibariyle kullanılabilen...römer, kraft ve chicco tercihimdir..sevgiler

merhaba bende 0-13 kg(auto fix)100 tl ve 9-18 kg 180 tl chicco xpace oto koltuğu var

Eklentiler

• $2013-11-05-1007.jpg
    26,9 KB · Görüntüleme: 27
cybex 0-13 oto koltugunu 300 e almıştık 100 tl.ye satıyorum..mamas papas bebek arabasına uyumlu travel sitem olarak kulanılabiliyor..adana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…