Bebek İkinci El 2. el 4 yasindaki ogluma akulu araba ariyorum

sevyeter

3 Aslan anası🧿🧿🥰
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2012
2.340
2.790
133
Kizlar artik oglumun israrlarina dayanamiyorum her ezan okununcab allahim bana akulu araba ver diyo.sifir alamayiz ama 2.el alalim dedik.eger elinizde varsa artik gerek yok diyorsaniz bana ozelden yazin ucreti ve fotosunu koyun . illaki burda vardr bole bebegi buyuyen artik zaten birine verecektim satayim bari diyyen.inanin oglum cok mutlu olcak sadece tek istegi balkonlu ev ve akulu araba beyimizin.evimiz 2 oda oldugu icin istiyor evide ,beyimiz rahat oynayamiyor.sokagada, iyi bir semtte olmadigim icin oglumla cikip yuruyemiyoruz,dolasamiyoruz.oyuzden bizde akulu araba alalim gonlu olsun sikilmasin artik dedik insalah satmak isteyen cikar uygun fiyatli

Canim benim ablamda var anlasirsaniz alirsi ama hem yer izmirde kargo cookkk tutar ve evde yani buyuk akulu araba evde olmaz

Canim benim ablamda var anlasirsaniz alirsi ama hem yer izmirde kargo cookkk tutar ve evde yani buyuk akulu araba evde olmaz
evde
degil böle oglumu haftada 1 ,2 kez gezdiriyoruz sahil falan ozaman dısarda sürdürme amaclı.fiyatını ogrenrmisin canım

evde
degil böle oglumu haftada 1 ,2 kez gezdiriyoruz sahil falan ozaman dısarda sürdürme amaclı.fiyatını ogrenrmisin canım
Canm gorustum ablamla aliş akulu araba buyuk jip hatta bu yaz benim cocuklar kullandi 600 700 civari almislardi sanirim 250 veririm diyorrr.
Fakat canm izmirdeler basindada soyledim ya kargo olayi fazla tutar bide fiyati sana uyar mi
Ben sana bu yaz cektigim fotoyu koyuyorum bak cnm aklin kalmasin

Eklentiler

• Screenshot_2014-09-02-23-21-36-1.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 90
cok sagol canım bi kargoyla görusim olmazsa

Bende satıyorum 2 kere kullanıldı kızım daha ufak erken aldık bende ihtiyactan satıyorum mesaj attım canım bakarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…