Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben bugün girdim.müthiş bişey.3d benim drumda var zaten.her gittiğimde gösteriyor sağolsun.bugünde bebişimin dvd kaydını verdi bize.harika bi duygu.yüz hatları herşeyi belli oluyor.avatarımdaki gibi.
Kızlar bende az önce geldim doktordan 4 boyutlu ve tüm organları incelendi. Yarım saatten fazla sürdü Allaha çok şükür hiçbir problem yok ilk 10 dakika bir gözünü sol ayağıyla diğer gözünüde eliyle kapattı yüzünü göstermedi daha sonrada yaklaşık 15 dakika boyunca sürekli güldü sanki bizimle dalga geçermiş gibi inşallah sizin de herşey normaldir kilomuz 470 gram çıktı
dün 2. düzey ultrason incelemesi yapıldı. çok şükür bir sorun yokmuş.. çok mutluyum .. kızım olacak , yüzde yüz dedi doktor :) mervem uyuyordu yüzü gözü kulağı aynı babası .. eşim kızım bana benziyor deyip hava atıyor .. bugün doğum günüm ve kızım bana Allah ın verdiği , dünyanın en güzel hediyesi.. Rabbim olmayan herkese nasip etsin... doğum günümü ilk tebrik için arayan annem ve babamdı bu sabah .. yavaş yavaş ben onları daha iyi anladığımı hissediyorum... hepinizi öptüm arkadaşlar .. a.s.
maeves , trend ; çok teşekkür ederim arkadaşlar , çok naziksiniz a.s. bu sene tüm temmuz anneleri en güzel hediyesini alıyor inş.
trend ben medipole gidiyorum dr. hakan apaydın prenatal uzmanı medipolün , tavsiye ederim harika bir doktor , çok ilgili ve tecrübeli , inş. iyi haberlerini duyarız senin de :teytey: