• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.düşükten sonra hangi testler yapılmalı yardım:(((((((((((

txuxlay2007

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2007
39
0
86
41
Bursa
Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim kalp atşları durması sebebiyle 3 yıl önce sonlandırıldı.ve 2.5 yıl sonra yine doğal yoldan hamile kaldım.18 eylülde bebegimin gelişmediğini öğrendim ve kalp ritimleri durdu durcaktı.ve 1 gün sonra durdu ve ben tekrar kürtaj oldm:(((( şimdi doktorum araştırcak neden oldgnu.acaba yapılan testler hangileri birde sizden öğrenmek istyorum.bu testleri yaptrp tekrar hamile kalan ve sağlıklı bebişler dünyaya getiren varmı.çünkü korkuyorum artık.....bu testlerin adını bana geniş kapsamlı yazarsanz sevinirim.allah isteyen herkese kavuştursun bebişlerini.....sizleri çok sevyorm.iyiki kadınlar kulübü var.çünkü beni sadece buraaki arkadaşlar anlayabilir......

Arkadaşlar merhaba ilk gebeliğim kalp atşları durması sebebiyle 3 yıl önce sonlandırıldı.ve 2.5 yıl sonra yine doğal yoldan hamile kaldım.18 eylülde bebegimin gelişmediğini öğrendim ve kalp ritimleri durdu durcaktı.ve 1 gün sonra durdu ve ben tekrar kürtaj oldm:(((( şimdi doktorum araştırcak neden oldgnu.acaba yapılan testler hangileri birde sizden öğrenmek istyorum.bu testleri yaptrp tekrar hamile kalan ve sağlıklı bebişler dünyaya getiren varmı.çünkü korkuyorum artık.....bu testlerin adını bana geniş kapsamlı yazarsanz sevinirim.allah isteyen herkese kavuştursun bebişlerini.....sizleri çok sevyorm.iyiki kadınlar kulübü var.çünkü beni sadece buraaki arkadaşlar anlayabilir......

canım öncelikle çok geçmiş olsun bende yaşadım senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum eşimle benim genetiklere bakıldı kan pıhtılaşmasına bakıldı ilk düşükten sonra yapılmıştı bu araştırma son düşükte tekrar farklı genetiklere protein C.S var olnlara bakıldı eliza testine bakıldı kan pıhtılaşması çok detaylı bir test detaylı olarak tekrar bakıldı birde antikor diye bir teste bakıldı anlıyacagım doktorum gereken bütün testlere baktırdı allaha şükür bir sorun olmadı şuan kürtajın genetigine bakılacak onun sonucunu bekliyorum sende yaptırsaydın keşke embironun genetigien bakılsaydı doktoruna güveniyosan gereken testleri sen söylemeden onun istemesi gerekir sevgiler...

canım ben önemli olan bizdeki problemin bebege geçmemesi diye düşünerek kürtaj sonrası parçayı genetiğe yollamadık.çünkü genetiğe gidince %99 normal denyomş.o yüzden bizi araştırcak.1 ay sonra başlayacak çünkü yeni kürtaj oldm daha.

bende bu acıyı yeni yaşayan biriyim. bende parçalar genetiğe yollandı birde kan testi yaptıracağım trombofili paneli testi deniyormuş henüz dr umla detayları görüşmedik ama benzer sorunları yaşayanları okudum internetten genelde bu testleri yaptırmışlar

bende bu acıyı yeni yaşayan biriyim. bende parçalar genetiğe yollandı birde kan testi yaptıracağım trombofili paneli testi deniyormuş henüz dr umla detayları görüşmedik ama benzer sorunları yaşayanları okudum internetten genelde bu testleri yaptırmışlar

canım çok geçmiş olsun çok zor biliyorum

Back