- 3 Ağustos 2016
- 34
- 16
- 18
- 37
- Konu Sahibi Zeynepincir
-
Aşırı bi kanamam Yok , keseyi gördük ultrasonda , doktora alttan bakalım dedim daha net görünür dedim , doktordan geldikten sonra , az pembe bi lekem geldi , sonra kahverengi lekeye döndü , sabahtan beri peçeteye silince 4/5 kez oldu. Çok ağlıyorum , eşim beni teselli etmekten , yorgun düştü , Allahım bu kandil günü , bebişimize bişe bağışlasın . Şuan az denecek kadar az, ama daha önce düşğklerimiz olmuştu. KorkuyorumAllah hayırlısını versin canım çok üzüldüm ama kan sulandırıcı kullanırken kanaman yada lekelenmen olması çok normal. Aşırı bir kanama olursa doktorunu ara hemen ama korkma Allah’ın izni ile herşey yolunda gider.
İnşallah , Allah razı olsunAllah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah canım hiç kötü düşünme kendini üzme inşallah bu günler geride kalıp yavrunun kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin Rabbim inşallah
İnşallah öyle olurYerleşme kanaması da olabilir canım
Gönlünü ferah tut
Gerisi Allah'ın takdiri
Ben varım canım benim de 3 düşüğüm var şimdi yeniden hamileyim ve ilk zamanlar benim de lekelenmelerim oldu 2 kez biri yerlesme diğeri de plesenta olusumundanmis progestan kullandım o dönem vajinal yoldan ki bence daha iyi oluyo öyle kullanmak yan etkileri göstermiyor. Şuan 13. Hqftadayiz :) dilerim sağlıkla alırsın bebeğini kucağına :))Merhaba daha önce 2 düşük yaptım .3.hamileliğim keseyi bugün sabah gördük SAT a göre 5+3 günlük .ultrasano göre 4+3 günlük hamileyim kesem 4.3 mm göründü , doktordan geldiğikten sonra önce pembe leke sonra az az kahverengi lekem oldu. Sabah doktor prulokton iğne vurdurdu, kan pıhtılaşması çıktı bende , aspirinle başladık , bugün kan sulandırıcı iğneyede başladık . Ara ara lekelenmem oluyor , daha önce 2 düşük yaptım.şimdi 3. Hamileliğim leke geliyor çok üzgünüm ağlıyorum , Progestan kullanıyorum , Perşembe randevum var , beta değerlerim hep önde gitti en son Pazar günü 3000 i geçmişti bugün keseyi gördük hevesimiz kursağımızda kaldı . Lekelenmesi olup hamileliği iyi giden oldumu , bugün kandil günü banada dua edin ,bebişimi alıyım kucağıma.
Hamileliğimin başından 4.aya kadar ara ara şiddetli kanamalarım ve bitmeyen lekelenmelerim vardı. Şükür şuan 6.ayımı doldurdum. Ultrasonda her şey normal riskin kalmadı diye söyledi doktor. Tek ilaç sabır ve dua. Stresten uzak durun inanın daha çok tetikliyor.
Keseyi gördükten sonra , doktor önlem için prulokton iğne vurdu sonra , kan sulandırıcı iğne vurdu , sora lekelenmelerim arttı, şuan bişey YokKanama çoğu gebelikte görülebiliyor canım .
Benımde gebeliğim sağlıklı giderken lekelenmelerım oldu doktorum normal demişti .
Etrafımda da kıme sorduysa ara kanamaları olmus .
İçini ferah tut . O bebeğin yicek lokması varsa her türlü doğcak
BEnim sen hep 1 hafta geride ana durumu iyi sağlıklı. 10 güne kadar oynamalar olabilir ölçülere çok takılmaSata göre 5+3 ultrasona göre 4+3 hanşöeyim kesem 4 mm, nasıl büyüklüğü . Doktor sat ve ultrason uyumsuz dedi, geriden geliyor , geç döllenme olabilir , kesenin gelişimini takip edecez dedi, keseyi gördük hevesim kursağımızda kaldı , lekelenmeler yüzünden .
BEnim sen hep 1 hafta geride ana durumu iyi sağlıklı. 10 güne kadar oynamalar olabilir ölçülere çok takılma
Ağrı'nın olmaması iyi benim hiç ağrım olmadı o yüzden hiç korkmadımİnşallah iyi bi haber alırız . Lekem akıntım kesildi sabah 3 den beri bişey Yok, ağrım sızım karın ağrım, kasık batmam hiç bir şeyim Yok , yatıyorum su içiyorum bol bol , ilaçlarımı alıyorum , ağrımın olmaması normal mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?