• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 düşük yapıp 3. ye hamile kalıp bebeğini kucağına alanlar...

9 ay sonra hamile kaldım. doktor kontrolü altındayım. sadece tekrar bebeğime bişey olur die korkuyorum...

Arkadaşım korku ve endişe olmasın içinde gayet relax olman gerek biliyosun moral çok önemli gebelikte hayırlısı olur inş canım

inşallah sağlıklı bi şekilde bende kucağıma alırım... daha göstermedi kendini bebeğim hele bi gösterse bide kalp atışlarını duysam sonra içim rahatlıcak

inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına içini rahat tut iyi şeyler düşün güzelce geçsin gebeliğin benim arkadaşımında 2 düşükten sonra kucagında bebeği Allah sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin..

Canım bnm de 4. gebeliğim. Şükürler olsun bu devam ediyor. Bence düşüğün nedenleri ortadan kaldırılmışsa korkma icini ferah tut. Bnm arkadasım 2 kez sebepsiz düşük yaptı 3. De dağılacaklar kucağına aldı. Malesef bizim icin gebelikte kafamızın rahat olmadı zor ana yapmak zorundayız, cok kaygilanip ta olumsuzlukları üzerimize çekmeyelim. Allahin izniyle sen de ben de bebeğimizi saglicakla kucağınıza alacaz

inşallah gül inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırız. ben genetık tahlıllerı yaptırdım bişi cıkmadı çok şükür. şuan folıc ve bebe aspirini kullnıyorum. bugun gıttım keseyı görduk ama 10 gun sonra tekrar gel dedı bebek gelişiyormu die bakalım dedi öle tuhafımki korkuyorum :( kesede gelişmicek die. ilk bebeğim kesecikte gelişmemişti :(

Ben de bu korkuları cok yasadım, her ultrasona gidişimde acaba bebeğim yerinde mı diye korkuyordum. İnsallah sende bnm gibi bebeğini saglicakla görürsün

ben 2 düşük yaptım şuanda 1 aylık hamileyim ve korkuyorum :(

arkadaşım çok uzun zaman olmuş yazalı yanıt verirmisin bilemiyorum ama senle aynı durumdayım şuan.. bende düşüklerle sonuçlanan sonu hüsran olan gebelikler yaşadım ve suan tekrar hamileyim 1 aylık... acaba sen kucağına aldınmı bebeğini merak eiyorum doğrusu.. inşallah kucağındadır bebeciğin...

Back