• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 düşük sonrasi Progestan oksapar

meleklerimmm3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2024
31
12
3
36
Merhaba arkadaşlar daha öncede bir tane konu açmıştım 2024 senesinde nisan ve ağustos ayı olmak üzere iki duşügüm oldu ve şimdi tekrar hamileyim ve bu sefer doktorumun bana verdiği ilaçlarla yani oksapar ve ecopirin kullandım ilk cift çizgiyi gördüğümde ve Allahin izni ile bugün kalp atışları duydum ve doktorum bana progestan200 hap vajinal yollada normal yolla da alınıyormuş ve progestan50 igne verdi igne gunluk diğeri sabah öğle akşam
İğneyi oldum fakat diğeri hap atamıyorum vajinal yollada çok korkuyorum hiç denemedim ya keseye bisey olursa diye yumusak kapsül yazıyor ama hiçte yumusak değil ya nasıl eriyor kafamda sorular 12. Haftaya kadar kullanılması gerekiyor
Kullananlar beni aydınlatabilir mi ?

Merhaba arkadaşlar daha öncede bir tane konu açmıştım 2024 senesinde nisan ve ağustos ayı olmak üzere iki duşügüm oldu ve şimdi tekrar hamileyim ve bu sefer doktorumun bana verdiği ilaçlarla yani oksapar ve ecopirin kullandım ilk cift çizgiyi gördüğümde ve Allahin izni ile bugün kalp atışları duydum ve doktorum bana progestan200 hap vajinal yollada normal yolla da alınıyormuş ve progestan50 igne verdi igne gunluk diğeri sabah öğle akşam
İğneyi oldum fakat diğeri hap atamıyorum vajinal yollada çok korkuyorum hiç denemedim ya keseye bisey olursa diye yumusak kapsül yazıyor ama hiçte yumusak değil ya nasıl eriyor kafamda sorular 12. Haftaya kadar kullanılması gerekiyor
Merhabalar daha önce yazdığın ilaçları kullanmadım ama vajinal kapsül korkulacak kadar kötü değil içinin salgısıyla ıslaklığıyla sıcaklığıyla yumuşuyor merak etme bebeğe zarar vermez senin ilacı koydugun yer rahim yolu , bebek ise rahiminde yani ilişki sırasında penisin girdiği yer bebeğin durduğu yerle aynı değil hem bebeğe zarar vericek bir şey olsa doktor vermezdi ben daha önce enfeksiyondan dolayı vajinal fitil kullanmıştım , ellerinin temiz olduğuna dikkat et ( yıka işlemden önce ) alaturka tuvalete oturur gibi otur kapsülü hazırla ve vajina girişine yerleştir işaret parmağın tamamen vajinana girecek kapsülü de hissederek iyice ittir ki ilaç gitmesi gereken yere yakın dursun zaten salgıyla ilerleyecektir . Bu işlemi özellikle geceleri yani yatacağın zaman yapki ilacı rahmin geri dışarı akıtmasın akıntı gibi düşünebilirsin .. gündüzleri bu işlemi yapma ayakta olduğun için akıntı gibi akıp gider etkisini göremezsin sen içini ferah tut ilaçlarını güzelce kullan hiç bir sorun kalmayacak bebişini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🥰❤️🤗

İğneden de oldum aksam uzeri 😊ve olan yer şişti yani oturduğum zaman igne yeri aciyor ve oksaparda kullanıyorum göbekten doğuma kadar kullanılacakmis
Bebeğim için katlanicam artık Allahim tüm evlat isteyen annelere nasip etsin inşallah
Bu arada kanamam falan yok
İlerde kanama falan yapmaz değil mi bu progesten

Gebeliği. Öğrenince oksaparmi kullandin. Günde kaç kere birde progestan hep. Hap hem ignemi kullandın bende düşük. Yaşadım 3 kere yardımcı olursan sevinirim

Evet gebeligimi öğrenir öğrenmez oksapar igneye başladım ve ecopirin kullandım bat gününden 4 gün önce öğrendim gebeligimi hemen doktora gittim çünkü doktor öyle demişti öğrenir öğrenmez geliyorsun igneye başlıyoruz demişti ve öylede oldu bugün bebeğimin kalp atisini duydum
Ve düşük olmasın diye progestan igne ve hap yazdı buğunde

Oksapar İğneyi doğuma kadar kullanılacak progestan hap ve ignede 12 haftaya kadar düşük olmaması için kullanicam

İğneden de oldum aksam uzeri 😊ve olan yer şişti yani oturduğum zaman igne yeri aciyor ve oksaparda kullanıyorum göbekten doğuma kadar kullanılacakmis
Bebeğim için katlanicam artık Allahim tüm evlat isteyen annelere nasip etsin inşallah
Bu arada kanamam falan yok
İlerde kanama falan yapmaz değil mi bu progesten
Canım zaten progesten kanamayı önleyici bi ilaç . Rabbim hayırlısını versin canım benim kendine çok çok dikkat et 🥰🤗

Canım zaten progesten kanamayı önleyici bi ilaç . Rabbim hayırlısını versin canım benim kendine çok çok dikkat et 🥰🤗
Ama benim kanamam yok sadece kasik ağrılarım oluyor hafif hafif doktor kullan dedi kullandıkça kanama olur mu ki diye merak ettim
Birde denedim oldu çok saolun gerçekten korkulacak bisey yokmuş 🥰🥰
İşte ilk defa kullanacağım için gerçekten çok korkmuştum

Ama benim kanamam yok sadece kasik ağrılarım oluyor hafif hafif doktor kullan dedi kullandıkça kanama olur mu ki diye merak ettim
Hepsi birer tecrübe işte canımın içi bizde yapa yapa burada okuya okuya öğrendik yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🥰 güzel güzel beslen dikkat et ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın kısaca çok dikkat et kendine artık tek kişi değilsin 🥰 Allah’a emanet kuzum benim 🥰🤗

Hepsi birer tecrübe işte canımın içi bizde yapa yapa burada okuya okuya öğrendik yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 🥰 güzel güzel beslen dikkat et ağır kaldırma ani hareketlerden kaçın kısaca çok dikkat et kendine artık tek kişi değilsin 🥰 Allah’a emanet kuzum benim 🥰🤗
İğneyi
iğneyi progestan iğne hergunmu vuruluyorsun

Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim iyiki varsınız 🥰🥰🥰🥰
Sizde Allaha emanet olun gerçekten çok yardımcı oldunuz 💜💜

Merhaba hayırlı olsun öncelikle 🙏🏻 fitil ben normal enfeksiyon için kullandım hemen eriyor düşündüğünüz gibi değil zaten vajina içinde kalacak koyduktan sonra yatmanızı söylemişlerdir zaten. Öyle yatar poziyonda erir o. Ben de 1 düşük yaptım size tedbiren mi kan sulandırıcı verdiler yoksa pıhtılaşma testini yaptırdınız mı? Benim de homozigot ve heterozigot genlerim var kalırsam kullanıcam sanırım 🙏🏻

Çok teşekkür ederim 🙏ewet pıhtılaşma var bende oksapar ve ecopirin doğuma kadar kullanacağım oksapar göbekten zaten yalnız ben adet gününden 5 gun önce öğrendim hamile olduğumu direk oksapar kullandım ve ecopirinde hala kullanıyorum Allahim inşallah sizde nadip etsin inşallah 🙏🙏🙏🤲🤲🥰🥰

Merhaba hayırlı olsun öncelikle 🙏🏻 fitil ben normal enfeksiyon için kullandım hemen eriyor düşündüğünüz gibi değil zaten vajina içinde kalacak koyduktan sonra yatmanızı söylemişlerdir zaten. Öyle yatar poziyonda erir o. Ben de 1 düşük yaptım size tedbiren mi kan sulandırıcı verdiler yoksa pıhtılaşma testini yaptırdınız mı? Benim de homozigot ve heterozigot genlerim var kalırsam kullanıcam sanırım 🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🙏ewet pıhtılaşma var bende oksapar ve ecopirin doğuma kadar kullanacağım oksapar göbekten zaten yalnız ben adet gününden 5 gun önce öğrendim hamile olduğumu direk oksapar kullandım ve ecopirinde hala kullanıyorum Allahim inşallah sizde nadip etsin inşallah 🙏🙏🙏🤲🤲🥰🥰

Back
X