2.dusugum ve bebegımı ıncelmedıler.bundan sonra ne yapacagım yardım ltfn

milka84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2012
1.024
292
198
Devlet hastanesi genetik bölümü kürtaj materyelı dedıklerı 3 aylık bebegımı aldıkları gun esımınve benımde kanımı aldılar genetık bolumune gonderıldık.bır ay sonra sonuc alacaksınız dedıler ve dun gıttık
dusuk materyalı ıncelenmemıs.sebebı yok.bu nedemek anlamadım kendısıne de cıkıstım maalesef bu ıkıncı dusugumdu fakat bu bebek eger ıncelenseydı belkı sebebı cıkacaktı.
Benım ve esımın kan tahlıllerınde bırse ycıkmadı ama sanıyoru msperm sayımı vs gıbı baska seyler de yapılmalıydı.yada bunu yapan genetık degıl bu yuzden yapmadılar.kafam cok karısık.bır daha gebe kalmaya korkuyorum hıc cocugum yok ılk ıkısının bu sekılde aynı aylarda kaybetmıs olmaktan oturu tedırgınım

benım ızleyecegım yol nedır?onerınız nelerdır?sımdıden tskrler

öncelikle çok geçmiş olsun. ümidini yitirme bende 2 düşük yaşadım. birde dış gebesi oldum. bir daha hamile kalamıycam yine aynısı olacak diye korkardım. hatta tedaviye başladığımda birisi bana şöyle demişti: korkmuyomusun tedaviye gidiyorsun düşükler dış gebelikler yaşadın. neden korkayım verende Allah alanda. sen iyi bir doktor bul kendine düşükler olmuş onlara takılı kalma her hamileliğin ilkmiş gibi yaşa. yine düşecekmi diye düşünme. şundan emin ol sen hamile kalabiliyorsun.tekrar söylücem. iyi bir doktor bul kendine

cok tskr ederım..aklıma hersey gelıyor tup bebek merkezlerınde olsam dusmezmı dıcem ama hıcbrıseyın garantısı yok.neyı goze alıcamı sasırdım.cok uzgunum ve umutsuzum.ıyı bır doktor bulmalıyım bunu anladım rısklı gebelık uzmanı olmalı sanıyorum bu kısı de.

tüp bebeğin düşme olasılığı daha yüksektir canım. sen zaten normal yolla kalmadın mı?

evet normal yolla kaldım ama sankı bızım ıcın yanı esım ve benım ıcın sperm yumurtalık testlerı vs hıcbırsey yapmadılar sankı o tur merkezlerde daha tıtızlenılır sorunumuzda varsa cıkarmıs gıbı gelıyor.

bende tedaviyle en son bebeğimi kucağıma aldım canım. ama normal yolla oldu. şunu diyeceğim ben hamile kalmadan doktorumuz bana ve eşime tahliller yaptı. bu tahliller
sonucu bende toksoplazma negatif çıktı. yani kediye köpeğe alerji. salam sucuk mantar tavuk eti hamilelikte yasaktı. yersem düşük yapma ihtimalim vardı. sen iyi bir doktor bul illaki bu testleri istersenden

ınsallah dedıgın gıbı olur ben kıme gıtsem ılgısz ıkı senede ıstanbulda hamılelıgımde gıtmedıgım doktor kalmadı.
aslında benım sıkıntımı anladıgınızı anlıyorum buna ıstınaden de ıyı bır doktor benım bu kafamdakı soru ısaretlerını gereklı testlerı yapacaktır sanırım perınatolog a gıtmem lazım degıl mı

perinatolog nedir bilmiyorum gerçekten. ben hep kadın doğum yada jinekoloğa gitmiştim. tedavi gördüğümüz dr da uzman jinekologtu. tavsiye ederim doktorumu ama yalnışda anlaşılmak istemem burda.

ne demek forumda cogu yerde tavsıye var bende kurtaj ıcın doktor tavsıyesınde bulundum cogu zaman.ben ıstanbul avrupa yakasında merter de oturuyorum yakınsa gıtmek gorunmek ısterım

peki canım ne bileyim aslında çok istiyorum böyle herkes çocuk sahibi olsun iyi doktorlar bulsun ama yazamıyorum yine herkese yanlış anlaşılmamak için. doktorun özel muaynehanesi var biraz tuzlu oluyor ilkönce arayıp randevu alıyorsun. yeri fındıkzadede. aksaray metrosuna yakın. ara muayene ücretini öğren önce. gogle yaz dr rahmi yaşar yaşat. hem adres hem teli var orda.

ne demek forumda cogu yerde tavsıye var bende kurtaj ıcın doktor tavsıyesınde bulundum cogu zaman.ben ıstanbul avrupa yakasında merter de oturuyorum yakınsa gıtmek gorunmek ısterım
canım benim bir yakınım 3 düşükten sonra bebeğinin kucagına aldı nedeni ise kanda pıhtılaşmaydı iğne kullandı ve sapasağlam kucakladı bebişini sana tavsiyem bu konuyu araştır doktoruna sor ve gebe kalırsan mutlaka doktoruna bunu anlat zaten düşükten sonra her ihtimale karşı bu test yapılıyor geçmiş olsun

tam bir organikçi doktor. biz ona gittik yeme içmemiz değişti. öncelikle yeme içme çok önemli. infertiliteyi ve düşük riskini minumuma indiriyor organik beslenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…