- 20 Mart 2012
- 277
- 22
- 118
- Konu Sahibi ElifZehra_
-
canim bende senin gibi 2 düsük yapdim biri temmuz 2011 biri subat 2012 ikisindede kürtaj oldum beta hcg sifirlanmamisti diye...suan iyim sükür ama ben hic korunmadan devam etdim 6ay sürdü hamile kalmam...genetik testimi, kan pihitsi testini yaptirdim...sükür bisey cikmadi... haftaya adet olursam bi hormontestini yaptircam tek
arkadaslar tam hamileyim diye sevınme haftasına giriyorum düşük yasıyorum..
gecen senede 1 düşük yaşadım ( inanılmaz sancılı ağrılı düştü ) sata göre 5,5 hatalıktı ama normalde 4 haftalıktı ( adetlerim uzun ) ve kürtaj oldum .. 5 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan ancaaa 6 ay sonra kalabıldım ama yıne hemen düştü( bu kez hastahane yine kürtaj dedi biz kabul edmedik.
zaten parçalarımı düşürmüştüm( hiç ağrısız hemde ) özel bi hastahneye gittik hemen ertesi gün kürtaja gerek yok dedi kontrole çağırdı neyse durumum o açıdan cok iyi ama düşük cok berbat birsey hadi ilkte bu kadar sarsılmıyor ınsanda iki anlatılamaz ya içime attım resmn...
benim gibi iki düşük acısını yaşayan varmı napmam gerekiyor nerde arastırma yapılır edilir sorulur hayatımın en zor günlerini yaşıyorum bırdaha olursa oda düşücek kesin şimdiden onu düşünmeye başladım( yokmu yardım edebilicek özellikle BURSADAN Dr. ve hastahne test falan yönlendirebilicek kişiler varmı yaa yardım edin lütfen (
hemen hemen aynı hamile halma dönemlerimiz ve hıkayemiz.. peki nasıl olucak bu testler yardımcı olurmusun ne yapmam gerekir? sebebini öğrendinmi peki düşüklerinin?
ve inşallah bu ay hamilesindir ...
mrblar öncelikle cok gecmiş olsun rabbim birdaha yasatmasın inş bende maalesef 2defa düşük yaptım 1.düüşgümde bebekten alınan parca patolojiye gitti birsey cıkmadı 2 gebeligimde hem patoloji hem genetige yolladık ondada birsey cıkmadı kan pıhtılasma teslerim yapıldı eşime ve bana kromozom analizi yapıldı ondada birsey cıkmadı yasamamız gerekiyormus sanırım yasadık size tavsiyem bir üniversite hastnesine gitmeniz ve gerekli tahlilleriniz yaptırmanız pıhtılasma testleriniz eşinize ve size kromozom analizi bana bunlar yapıldı rahim filmi cekildim en son simdi histereskopi cekilcem yapılan tahlillerde birsey cıkmadıgı için bakalım rabbim yardımıcımız olsun
canim ben almanyadayim burda galiba biraz farkli bencede ilk kan pihtilasmasina baktir bide progestron hormonu azsa bebek tutunamazmis iste bide genetik test var....
merhaba zehraarkadaslar tam hamileyim diye sevınme haftasına giriyorum düşük yasıyorum..
gecen senede 1 düşük yaşadım ( inanılmaz sancılı ağrılı düştü ) sata göre 5,5 hatalıktı ama normalde 4 haftalıktı ( adetlerim uzun ) ve kürtaj oldum .. 5 ay korunduk ve korunmayı bıraktıktan ancaaa 6 ay sonra kalabıldım ama yıne hemen düştü( bu kez hastahane yine kürtaj dedi biz kabul edmedik.
zaten parçalarımı düşürmüştüm( hiç ağrısız hemde ) özel bi hastahneye gittik hemen ertesi gün kürtaja gerek yok dedi kontrole çağırdı neyse durumum o açıdan cok iyi ama düşük cok berbat birsey hadi ilkte bu kadar sarsılmıyor ınsanda iki anlatılamaz ya içime attım resmn...
benim gibi iki düşük acısını yaşayan varmı napmam gerekiyor nerde arastırma yapılır edilir sorulur hayatımın en zor günlerini yaşıyorum bırdaha olursa oda düşücek kesin şimdiden onu düşünmeye başladım( yokmu yardım edebilicek özellikle BURSADAN Dr. ve hastahne test falan yönlendirebilicek kişiler varmı yaa yardım edin lütfen (
merhaba zehra
öncelikle rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın.bende senin gibi iki düşük yaşadım ilki2.5 aylık diğeride 5 haftalıktı tüm testler yapıldı hiçbirşey çıkmadı 3.gebeliğim doktor kontrolünde oldu yine 5.ayıma kadar iğne hap kullandım hep yüreğim ağzımda durdu şimdi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım ama inan bu süreç benim için hiç kolay olamadı hep bunuda kaybedermiyim acabalarla geçti ama şunuda hiç unutmamaya çalıştım ki kul istediğinde değil rabbim dilediğinde veriyor.
Seni çok iyi anladığımı söylemek istedim şunu unutma ki sen kul olarak elinden geleni yaptıktan sonra ömrü veren rabbim bizim yapabileceğimiz birşey yok ve kendinide fazla yıpratma derim çünkü allah nasip ederde birgün bebeğin olduğunda bu enerjine ihtiyacın olacak
allah yardımcın olsun mevlam çok bektetmeden hayırlı evlatlar nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?