2 dk da ter atın kendi sauna eşohmanınızı kendiniz yapın

SouLs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
11
0
Selam arkadaşlar...
Eşohmanlar bi sürü para vermekten kurtulun kilo vermek için ter atmak şartmış.
özellikle evde eğzersiz veya göbek atarak zayıflayanlar veya günlük ev işi yaparak zayıflamak isteyenler
şimdi ince mavi çöp poşetlerini bilirsiniz. Steç film ince ince minik gözeneklerden hava aldığı için fazla terletmez bu yüzden ince mavi çöp poşeti büyük boy çöp poşetine kol sokmak için delik açıyoruz birde boyun girecek yere delik açıyoruz kafamızı ve kollarımızı sokup üstüne tişörtümüzü giyiyoruz iş yaparken yada evde dans göbek aerobik falan gibi şeyler yapmaya başlamadan terlemeye başlıyoruz eğer bunlarıda yaparsak 2 kat daha fazla ter atıyoruz bu poşet sayesinde mesela kenarlarından kesip poşeti göbeğimize saralım 5dk göbek atsak müzik eşliğinde sonra poşeti çözün bakın ne kadar ter atmış göbek göbeğe sarınca tuturmak için tülbentde sarılabilir üstüne veya şort dar etek giyip vücuda tutturulabilir poşet illa sıkı sıkı sarmak gerekmez hava aldırmadığından terletiyor
kolay gelsin paylaşımlarınızı yaparsanız diğer arkadaşlarda yararlanır şimdiden başarılar]

ben sauna eşofmanı giydim 30 tl fiyatı olurda birgün bozulurda bu poşetten kullanırım

kansorejen madde içerdiği için zararlı diye biliyorum... Streç film kullanıyorum bende o yüzden..

Saracak o kadar çok alan var ki. Günde bir streç film gider bunun için.
Çöp poşeti zararlı olabilir. Beyaz renk baskısız poşete sarınıyorum arada. Çok terletiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…