• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2. dişimiz de çıktı.

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

fxuxsfxuxs

yanılsamalar ülkesi
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.482
11
116
46
Diğer
dün farkettik alttan 2. dişimiz de çıkmış. yine ateş falan olmadı. ama geçen hafta hastaydı, dişten miydi acaba?
bir de 2 hftadır falan geceleri çok saçma sapan uyuyordu, heralde diştenmiş o da. 2 gündür biraz daha iyi gibi gece uykusu.

tebrikler canım...evett diştir sanırım..bizimde huzursuzz gece uykuları ve dişleri kaşınıyorr heryeri sırılsıklam oluyor salyadan...diş çıkacak sanırım erken gibi ama geçte kendisine zor olcak..tekrar tebrikler..

2. dişiniz hayırlı olsun canım bizdede 2 diş var cok huysuzluk ve uykusuzlugumuz olmustu diş doneminde şimdi üst dişleri bekliyoruz ama cıkacak gıbı degiller sisme kızarma yok daha mı zor çıkıyor acaba üstler

Hayırlı olsun canım..Bizde daha hiç kıpırtı yok ama benimde eşiminde geç çıkmış dişleri..herhalde bize benzeyecek:)

bizimkide 1 haftadır çok huysuz diş etleri kaşınıyo sanırım heryeri ısırıp duruyo diş çıkarıyo galiba

mrb canım 2.dişiniz hayırlı olsun

benim oğlumda 6 aylık 10 gündür geceleri çok huysuz uyumuyor salyası da çoğaldı diş diye tahmin ediyoruz inşallah çabuk çıkar herkesin bebişlerine sağlıklar

ya benim oğlum 8.5 aylık hala diş miş yok gelisn artık yaa

tebrikler canım...evett diştir sanırım..bizimde huzursuzz gece uykuları ve dişleri kaşınıyorr heryeri sırılsıklam oluyor salyadan...diş çıkacak sanırım erken gibi ama geçte kendisine zor olcak..tekrar tebrikler..

öncelikle 2. dişiniz hayırlı olsun.darısı bize.
benim bebeğimde 4 ay 3 günlük çok kaşınıyor dişleri geceleride huzursuz yatıyo.diştenmiki acaba

Canım benim gözünüz aydın. Darısı başımıza. Çınar iki üst orta kesici dişin ikisini birden geçen hafta patlattı fakat 2 üst yan kesici diş için uğraşıyor. 5. ve 6. diş beybeyaz umarım biran önce çıkar. Çok huysuz çocuğum. Bizde de ateş olmuyor ama çoookkk ağrısı var herhalde yatakta kafasını ordan oraya atıyor sürekli el ağızda.

Back