Saç Şekillendiriciler 2 demirli maşa (resimli) ][bilenler girsn..hediyem var][

bukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
Aydın
arkadaşlar kullananlar varmı? bu maşa türkiyede satılıomu? lütfenn cvp verinn..

Resim için: Google'ye gir. GörseLLer bölümünü aç. ''Curling Iron CF-869'' yaz.. ilk çıkan rsmdeki maşa.. ;)

en ii yrdmcı olana avonun advance saç bakım serisini hediye olarakk göndericem.. :)

Resim için: Google'ye gir. GörseLLer bölümünü aç. ''Curling Iron CF-869'' yaz.. ilk çıkan rsmdeki maşa.. ;)

en ii yrdmcı olana avonun advance saç bakım serisini hediye olarakk göndericem.. :)

bu masa su dalgasi masasi olarakta geciyo fiyatida 150 tl gittigidiyorda BABYLııSS WAG MAŞA bu sekilde yazip arayabilirsin canim

Son düzenleyen: Moderatör:
bahsettiğin maşanın adı triple barrel

saçı işte böle yapmaya yarıo

triple&

ikili maşaya hiç gerek yok ben aynı saçı tekli bildiğimiz saç maşası ile yapıyorum,aynısı oluyor,ikilinin nasıl kullanılacağını biliyorsunuzdur aynı şekilde kullanıyoruz varsa deneyin göreceksiniz, saç spreyi yada jöle ile yapıyorum [ a bu arada dener de işinize yararsa yöntem hediyeye gerek yok,sonuç alıp, işinize yaraması yeter]isterseniz resim de ekleyebilirim nasıl sonuç alındığına dair

Son düzenleme:
türkiyede çakmaları bulunmaktaymış sipariş verebilirsin gittigidiyordan veya hepsiburada da vardı

canım duştan sonra saçlarını bir parmak bir parmak ayır her birini ör tepeden sağdan soldan çok kalın ve çok ince olmayacak ör kurut açınca böyle oluyor sonra sabitleyici vs. sıkarsın yada örmeden sürersen kalıcı olur :) bizzat denenmiştir
dene bak nasıl beğeneceksin hem masrafsız hemde zararsız :)

Back