- 17 Aralık 2009
- 133
- 176
- 133
- Konu Sahibi undomiel86
merhaba arkadaşlar.ben yaklaşık 3 sene önce bu ilacı 6 ay kullandım.cildim bebek gibi olmuştu.2009 şubatta bıraktım ilacı ağustosta atama derdi falan derken yüzünde tekrar çıktı sivilceler.önce bi kaç tane çıkıyodu.sonra çoğaldı.cildim çok hassas ilaç bittikten sonra lazer epilasyon yaptırmaya başladım.cildime lazer alerji mi yapıyo napıyo anlamadım ya başsız yağ bezesi gibi sivilceler var benimde malesef elim durmuyo sıkıyodum onları suratım mahvoldu
sırtımda ki sivilceler yüzünden roaccutane a başlamıştım sırtımda da bi dolu sivilce var şimdi.doktora gittim sana çok düşük dozda kullanmışlar dedi sanırım vücudun belli bi düzeyde alması gerekiyomuş ilacı ben ilacı aldım ama kullanamadım korkudan.benim ekimde düğünüm var hemen bebek düşünmüyorum bi sene bebek istemiyoruz ama korkuyorum ilacı alırsam Allah korusun ya bişey olursa:18: ama bu iğrenç vücutla da evlenmek istemiyorum.önce bi bebeğim olsun sonra alırım ilacı diye düşündüm ama bebek olduktan sonra cicim ayları geri gelmez ki
ne yapacağımı şaşırdım bana bi akıl verin ya.özellikle roaccutane kullanıp bebeği olanlar :26: