- 29 Mayıs 2021
- 3.362
- 14.264
-
- Konu Sahibi Busra54Nur
ne demek izin vermiyor? Niye izin alıyorsun haber ver yeter. Maşallah izin vermeyecek kadar erkekkkkkk, ev prensesi olup eve para getirince dünyanın en iyi babası ve kocası olduğunu zanneden erko. O zaman o ev prensesi bakacak çocuklara akşamları siz dolaşacaksınız.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
Keşke bana da izin vermese, al sen çıkar o zaman desem…Çocuklarla dışarı çıkmak için izin almak da ne bileyim. Benim hayatım öyle geçiyor of. Bir kere çocuklarsız dışarı çıkmıştım (izinliydim o ara çevrem başkaydı) millet beni tanımadı bebek arabası yok diye
Bu da doğru. Bazen özgürlük de iyi bir şey değil. Kocam izin vermiyor deyip keyfime daha rahat bakabilirdim meselaKeşke bana da izin vermese, al sen çıkar o zaman desem…
Bir şekilde alıştırmaya bakacaksınız evet zor biliyorum ama bu durumda başka yapacak bişey yok. 5 yaşındaki kız çocuğu yanınızda sorunsuz durmalı aslında.Benim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocuk ama evde duruyor uyum sağlıyor.Oglum ise kalabalığı sevmiyor(5 kisiden fazlaysa)ve bu yüzden kalabalıkta çok duramıyorum kimse bana yardım etmiyor ve başka odada onla durmak zorunda kalıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
bir arkadasimin ikizleri var, birde buyuk kizi var ben tek cocukla onun kadar gezemiyorum öyle diyeyim ama işte o relax bir insan ben bir ortamda kızım ciyak ciyak ağlarken stresten başımdan su gibi ter akardı arkadaşım bebelerin ikisi birden ağlarken makyaj malzemesi falan bakiyor3 çocukla dışarı cikmayi bırakın tatile giden ben :)
Üstelik ilk iki kizimin arası 2 yaş 8 ay yani 3 yaş bile degil ona rağmen ikisini birden bebek arabasına koyup kışın bile çıkardım bakın kışın diyorum karda yağmurda
İnanın ne hasta oldular ne bir şey başka türlü çünkü yorulmuyorlardi
Yazın günlük rutinimizde park vardı yürüyerek 15 dakika ama olsun her gun giderdik evde yemediklerini götürünce orda açık havada yerlerdi
Bilmiyorum ben mi çok cesurmusum hiç korkmadım onlarla bir yere gitmekten
Birde genel manada 22 yıla yaklaşan evliligimde benim için gidebilir miyim yok ben gidiyorum haberin olsun nokta
Yani muhtemelen gidebilir miyim deseydim envai çeşit olumsuzluk sunacaktı
Gidiyorum daha kesin
Benim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocuk ama evde duruyor uyum sağlıyor.Oglum ise kalabalığı sevmiyor(5 kisiden fazlaysa)ve bu yüzden kalabalıkta çok duramıyorum kimse bana yardım etmiyor ve başka odada onla durmak zorunda kalıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
Çocukları pazarları evde bırakın tek çıkın madem. Havalar güzelleşti kocanız dedi diye ç8kmamazlık da etmeyin ayrıca. Küçük de alışır zamanla. Parka gidin birşeyler hazırlayın piknik falan yapın. Eşinizin tatilinde eşiniz evde durmak isterse çocukları bırakıp siz çıkın . Büyükle çıkın ya da küçük kalsınBenim biri 5 yasinda kizim diğeri 6 aylik oğlum var.Kizim dışarıda elimi tutmayan cocuk ama evde duruyor uyum sağlıyor.Oglum ise kalabalığı sevmiyor(5 kisiden fazlaysa)ve bu yüzden kalabalıkta çok duramıyorum kimse bana yardım etmiyor ve başka odada onla durmak zorunda kalıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.Esim zaten ev erkegi işten gelince hep dinlenmek istiyor benim 2 cocukla bebek arabasıyla da çıkmama da izin vermiyor yapamazmisim diye.Yalniz kalmaktan evde takılmaktan bıktım.
Eski konusuna yazmış eşi istememiş ikinci çocuğu konu sahibi istemişBöyle bi eşten neden ikinci çocuk?
Malesef değilHerkes “kreş” demiş de zaten 5 yaşta okul öncesi eğitim zorunlu değil miydi?