Mesleğiniz var mis gibi. Çocuklarınıza bide nafaka alırsınız elin pis herifini çekmektense çocuklarınızla bir düzen kurarsınız.Biri 5 buçuk biri 1 buçuk yaşında.Esimin narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.surekli o haklı.ben beceriksizim kotuyum çirkinim asla herhangi bir şeyi ondan daha iyi bilemem.bir tartışmada haklı çıkmam ihtimali yok.o hep ama hep haklı.surekli eleştirilirim
Büyük coxugumu da eleştirir hiçbir şeyin düzgün değil der.sen nasil cocuksun der der de der.
Biraz önce de sofradayiz bebek yemeğe elini uzattı bağırdı bu da ellemeeee diye bebek de agladi
Niye bagirdin ki dedim ne var ben öyle çok bagirmadim coxuk yemege dokunmamasi gerektiğini öğrenmeli falan dedi...
Simdi ben coxuklarin psik.bu adamdan kötü etkileneceğini düşünüyorum sizce yanlış mi düşünüyorum?
2 cocukla bosansam aile desteğim yok öğretmenim param var ama çocuklarımla yalnız olacağım.
Öncelikle çok geçmiş olsun bende bir narsistten bosandim narsistle yasamak nedir seni çok iyi anlıyorum .. 1 yıl olacak benimde bosanali inanır mısın nefes alıyorum nefesBiri 5 buçuk biri 1 buçuk yaşında.Esimin narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.surekli o haklı.ben beceriksizim kotuyum çirkinim asla herhangi bir şeyi ondan daha iyi bilemem.bir tartışmada haklı çıkmam ihtimali yok.o hep ama hep haklı.surekli eleştirilirim
Büyük coxugumu da eleştirir hiçbir şeyin düzgün değil der.sen nasil cocuksun der der de der.
Biraz önce de sofradayiz bebek yemeğe elini uzattı bağırdı bu da ellemeeee diye bebek de agladi
Niye bagirdin ki dedim ne var ben öyle çok bagirmadim coxuk yemege dokunmamasi gerektiğini öğrenmeli falan dedi...
Simdi ben coxuklarin psik.bu adamdan kötü etkileneceğini düşünüyorum sizce yanlış mi düşünüyorum?
2 cocukla bosansam aile desteğim yok öğretmenim param var ama çocuklarımla yalnız olacağım.