2 cocukla bosanmak istiyorum.Bosanma sonrasi zor olur mu destekcim yok

ykmzhrc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2024
11
5
37
Biri 5 buçuk biri 1 buçuk yaşında.Esimin narsist kişilik bozukluğu olduğunu düşünüyorum.surekli o haklı.ben beceriksizim kotuyum çirkinim asla herhangi bir şeyi ondan daha iyi bilemem.bir tartışmada haklı çıkmam ihtimali yok.o hep ama hep haklı.surekli eleştirilirim
Büyük coxugumu da eleştirir hiçbir şeyin düzgün değil der.sen nasil cocuksun der der de der.
Biraz önce de sofradayiz bebek yemeğe elini uzattı bağırdı bu da ellemeeee diye bebek de agladi
Niye bagirdin ki dedim ne var ben öyle çok bagirmadim coxuk yemege dokunmamasi gerektiğini öğrenmeli falan dedi...
Simdi ben coxuklarin psik.bu adamdan kötü etkileneceğini düşünüyorum sizce yanlış mi düşünüyorum?
2 cocukla bosansam aile desteğim yok öğretmenim param var ama çocuklarımla yalnız olacağım.

Yani ogretmensiniz degilmi yanlis okumadim. Dune kadar herkese rahat rahat bosan dedigim icin utanip ozurdilemistim konu bile actim. Ama size rahatlikla soyleyebilirim çocuklarınız cok kucuk nasil boyle bagirabilir kucuk cocuklara? Bir yasindaki cocuk yapma dan ne anlar? Hayir mesleginiz var maasiniz var. Kres imkaniniz yokmu bilmiyorum yada nafakada alacaksaniz ki alin derim aldiginizda en kotu bakici bulursunuz diye dusunuyorum. Yanliz olsaniz ne olur tek olsaniz anlarim ama cocuklara bagiran bir adam var surekli niye evde boule bir adam olsun ? Dun ben konu actim baya iyi geldi sizede simdi kizlar yazar dimleyin bence.

Kadrolu musunuz hocam çok rahat halledersiniz niye tek olasınız psikolojik olarak rahatlayinca bolca arkadaş çevrenizde olur sürekli size hakaret eden birini neden çekeceksiniz üstelik aynı şeyi çocuklarınıza da yapmış bu adam . Çocuk psikolojisi dersi almissinizdir böyle bir baba ile büyütmeyin çocuklarınızı

Mesleğiniz var mis gibi. Çocuklarınıza bide nafaka alırsınız elin pis herifini çekmektense çocuklarınızla bir düzen kurarsınız.

Öncelikle çok geçmiş olsun bende bir narsistten bosandim narsistle yasamak nedir seni çok iyi anlıyorum .. 1 yıl olacak benimde bosanali inanır mısın nefes alıyorum nefes ama narssitle yaşamaktan daha zor birsey varsa ondan boşanmaktir çünkü bosanma olayı ve duruşunuz dik olunca karşınızdaki adamın zalimliğine akıl sır ermeyecek iftiralar mahkemeler havalarda uçuracak ama geçiyor hepsi inanın ve çalışan kadjn olmak çok çok avantajlı kav kurtar bu zalimin elinden derim özel olarak da konuşmak istersen mesaj atabilirsin Allaha emanet hersey gönlünce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…