2. çocuk...

pardon yaş kaç acaba..

İlk kızımı 28 ikinci kızımı 32 yasında doğurdum.araları 4 yas. Cok şükür ki mevlam da gönlüme göre verdi ikisi de kız. Bizim yas araları ortalama ne az ne cok ama zor değil mı ooooo bir anlatsam zorluklarını. Ammaaa o zorluğa rağmen bugun küçük kizim düştüğünde büyük kızımın kuzummm sana kiyamam ben oy ablammmm diye ona sarılıp sakinleştirmeye calışması iste onu izlemek dunya ya bedel. Ben verdigim karardan pişman olmadım cok şükür. Hayat sizin karar sizin mevlam verirse de beklemeyin kızınıza vereceğiniz en güzel hediye bir kardes olur.

annem 43 yaşında doğurdu kardeşimi 19 yıl sonra. ona da çocuk problemli olur dediler aldır dediler. ama kalbini hiç bozmadı. canım kardeşim şu an 10 yaşına girecek ve yaşıtlarına göre hem çok zeki hemde fizik olarak çok daha büyük gösteriyor.
bu arada ben de 29 yaşındayım ve daha nişanlıyım :) e daha çocuk yapacağım derken 32 33 olacağım. kalbini hiç bozma rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…