son 2 senedır ha cocuk yaptım ha yapıcam dıye dıye zaman gecırdım
sureklı olarak cocuguda engellıyorum
5 yasında
ona kıyamadım onu mahrum ederım , ıhmal ederım azıcık kendını kurtarsın dedım
sonuc olarak gec kaldım dıye dusunuyorum
suandada yapmıyorum cunku agustosta tatıle gıdecegım artık tatıl bebegı yaparım eylule ınsallah 1 aylık gebe allahım :)
buarada ben saglıklı hayırlı olsunda erkek ıstıyorum tekrardan
aralarındakı yas farkı zaten 6 veya 6.5 yas olacakneden ikinci çocuğu da erkek istiyorsunuz sadece merakımdan soruyorum özel değilse. genelde kızı olanlar erkek, oğlu olanlar ikinciyi kız ister ya ondan sordum
neden böyle bir yorum yazdınız?herkes 2. çocuğu yapmak zorundamı?
eğer bakamayacaksınız zorlanacaksınız sırf elalem istiyor diye yapmayın.
tek çocuklar da zor gelebilir ama bakımı tamamen size kalmış.
demem o ki gerçekten bakabileceksiniz yapın yoksa tek çocuk olsun daha iyi.
neden böyle bir yorum yazdınız?
cevrem baskımı yapıyor yazmış alasen?
cevreden sık duyar oldum down sendromu vs?soranlar oluyor demiş bu baskı değil de nedir?
Sadece baskı var diye çocuk yapmak aptallık olur elbetteki..Herkes 2. çocuğu yapmak zorunda değil,bu istemekle ve Allahın nasip etmesiyle olacak olan bir şey..Elalem istiyor diye neden yapayım,kendim istiyorum önce,özledim..herkes 2. çocuğu yapmak zorundamı?
eğer bakamayacaksınız zorlanacaksınız sırf elalem istiyor diye yapmayın.
tek çocuklar da zor gelebilir ama bakımı tamamen size kalmış.
demem o ki gerçekten bakabileceksiniz yapın yoksa tek çocuk olsun daha iyi.
26 yaşındayım kızım 2 yaşında. Ben de 30 da düşünüyorum aslında ama o anki psikolojiyle belki ertelerim. sizin yaşınızın geç olduğunu düşünmüyorum,bence tam zamanı
2 sene hemen geçer ya,korkuyorum benYasin gayet iyi.erteleme bence.ilk çocuk 4/e basınca zamanı gelmiş demektir
.
2 sene hemen geçer ya,korkuyorum benKızım aşırı yaramaz,annem 2.ye asla bakmaz. Birikim yapıp işe uzunca bir zaman ara vermem lazım