Hemen hemen durumlarımız aynı,ben de 24 de anne oldum..ilk kızımı 24 yaşında doğurdum
2. olacak nasipse yaşım 33
kızım 9 yaşında bende bayağı geç kaldım diyorum ama
demek ki hayırlısı böyleymiş..
istiyorsanız hemen başlayın
Belki yaşdan dolayı değil de,başka sebeplerden oluyor olabilir..iki çocuğmu da 35 yaşımdan sonra doğurdum.
Maşallah çok sağlıklılar.
Belki yaşdan dolayı değil de,başka sebeplerden oluyor olabilir..
Merhaba..32 yaşındayım,1. sınıfa giden bir oğlum var..Şimdiye kadar okul diye diye 2. çocuğu erteledim,durdum.Her gören,2. ne zaman deyip soruyor.Ben de geç kaldığımın farkındayım esasen..Şimdiki aklım olsa 2 yaşında iken,tekrar hamile kalırdım,ama hayaller ve hayatlar farklı oluyor..Ama artık ciddi ciddi bu konuyu düşünmeye başladım,bir tane de kızım olsun istiyorum hayırlısıyla..Korkularım da var,yaş 30 u geçtiği için..Çevremde sık duyar oldum,down sendromlu ya da engelli çocuklar çoğaldı,yaşadıkları zorlukları tahmin edebiliyorum ve korkuyorum..Bu konuda bilgi sahibi olan,tavsiyeleri olanları dinlemek isterim..Teşekkür ederim.
Merhaba..32 yaşındayım,1. sınıfa giden bir oğlum var..Şimdiye kadar okul diye diye 2. çocuğu erteledim,durdum.Her gören,2. ne zaman deyip soruyor.Ben de geç kaldığımın farkındayım esasen..Şimdiki aklım olsa 2 yaşında iken,tekrar hamile kalırdım,ama hayaller ve hayatlar farklı oluyor..Ama artık ciddi ciddi bu konuyu düşünmeye başladım,bir tane de kızım olsun istiyorum hayırlısıyla..Korkularım da var,yaş 30 u geçtiği için..Çevremde sık duyar oldum,down sendromlu ya da engelli çocuklar çoğaldı,yaşadıkları zorlukları tahmin edebiliyorum ve korkuyorum..Bu konuda bilgi sahibi olan,tavsiyeleri olanları dinlemek isterim..Teşekkür ederim.
benım ılk bebegım tup bebekgünaydın,
benimde 7 yaşında bir kızım var :)
çalışan bir anne olarak kıyamadım kuzuma babane bakacağı için yük olur diye yapmadım.
kendimede çok güveniyordum. ben hemen hamile kalırım nasıl olsa diye erteledim bende.
ama öyle olmadı biliyor musunuz?
5 aydır korunmuyordum ve bebiş gelmiyordu öylesine bir gideyim dedim doktora
4 cm civarinda çikolata kistim varmış.
3 doktor gezdim. kist için.
son gittiğim doktor yumurtalıklarınız azalmış erken menopoz dedi
dünyam yıkıldı.
kim ben mi
benim daha annem menopoza girmedi ki.
hemen tüp bebek oda tutarsa
önümüzde ki ay başka bir doktora gideceğim.
hemen yap geç kalmadın bence ama daha da erteleme
ama ben umutluyum kızıma kız kardeşi gelecek inş.
allhım evlarımızı korusun (amin)
İnş Mevlam nasip eder size tez zamanda.Yaşınız kaç?günaydın,
benimde 7 yaşında bir kızım var :)
çalışan bir anne olarak kıyamadım kuzuma babane bakacağı için yük olur diye yapmadım.
kendimede çok güveniyordum. ben hemen hamile kalırım nasıl olsa diye erteledim bende.
ama öyle olmadı biliyor musunuz?
5 aydır korunmuyordum ve bebiş gelmiyordu öylesine bir gideyim dedim doktora
4 cm civarinda çikolata kistim varmış.
3 doktor gezdim. kist için.
son gittiğim doktor yumurtalıklarınız azalmış erken menopoz dedi
dünyam yıkıldı.
kim ben mi
benim daha annem menopoza girmedi ki.
hemen tüp bebek oda tutarsa
önümüzde ki ay başka bir doktora gideceğim.
hemen yap geç kalmadın bence ama daha da erteleme
ama ben umutluyum kızıma kız kardeşi gelecek inş.
allhım evlarımızı korusun (amin)
dedim ya1. çocuktan sonra bir daha çocuğu olmayanlar da var..ya da yıllaaaar sonra olan..
inşallah,İnş Mevlam nasip eder size tez zamanda.Yaşınız kaç?
benım ılk bebegım tup bebek
sımdı hemen hamıle kalıyorum dıye rahatım
ama bende bı yandan bir tüp bebek daha yaparsam görücem biryerlerimi diyorum
olan oldu dıyorum gec kaldık toptanından