• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Çocuğu hiç olamayanlar lütfen gelin

arzucuk44

2. Bebeğim ne zaman geliceksin
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2014
277
123
103
33
Merhaba hanımlar ben 27 yaşındayım 3 yaşında bir oglim var rabbim bağışlarsa sezeryan doğum yaptım oğluma 9 ayda kendiliğinden hamile kaldım. Şimdi size sorunlu kısmi anlatım oğlum 14 aylıkken 2.çocuk için çalışmalara başladık 20 ay oldu ne gelen var ne giden... geçen şubat ayında rahim filmi çektirdim tüpler açık cıktı sadece çok coo küçük polip varmış..rahim filminden sonra 3 4 ay kadar bekledim baktım ki gene kalamadim doktorum ozaman gelirsin polipleri alırız demişti 2018 ramazanın başındada polipler alındı ve 4 5 ay geçti gene gelen giden yok ...kan tahlilleri normal .Eşimin tahlilleri normal ...ama benim psikolojim bütün bu normalliklerin içinde bozuk ..neden mi madem bi sorunum yok neden olmuyor yada hiç olmayacak mı..içimdeki ses 20 aydır genel olarak bebek olmayacak hamile kalamayacaksın yönündeydi ve sanırım hislerim beni yanıltmadı norrmadede sezgileri güçlüdür belki bu seferde yanılmıyorumdur hiç olmayabilir belkide 2.çocuk insalah yanılırım. Ha illaki zaman zaman mutlu olduğum kafayı hiç takmadigim olumlu düşündüğüm aylarda oldu ama sonuç negatif .4 5 deda tatile gittik gene yok ..yok yok yok ...uzun oldu kısacası böyle varmı 2.Çocuğu olmayan lütfen birileri biseyler yazsın lütfen kafam bir milyon ...tek çocuklu hayata kendimi ve oğlumu nasıl alıştırrabilrim .her ay aynı şeyleri yaşamaktan yoruldum.

Back