• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. çocuğu düşünenler

polypoly

EvLi MuTlU çOcUkLu
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2011
946
7
46
İstanbul
merhaba arkadaşlar.benim 2008 doğumlu bir kızım var.2010 yılında 2.hamileliği yaşadım.ama üzüm gebeliği olduğu için kürtaj oldum.o aralar moralim çok bozulmuştu.1 sene ara vermemi söyledi dr. şimdi 2012 ve ben 2.bir çocuk daha istiyorum nasip olursa . içimde hem bi korku var( kürtaj olduğum için) ,hem bi tedirginlik (kızım nasıl davranacak kardeşine), hemde istek. eşimde çok istiyor.böyle arası 5 yaş olan kardeşler nasıl anlaşırlar tereddüt içindeyim.kızım tek olduğu için çok bencil.ayrıca kıskanç.babasını beni kimseyle paylaşamıyor.kardeşi olursa beni çok yoracak gibi geliyor.eğer olursa haziran gibi falan hamile kalmayı düşünüyorum.kışa denk gelirse daha iyi geçer hamilelik sanki.kızım yaza denk gelmişti.çok zorlanmıştım. tabi herşey nasip kısmet. böyle ikinci bebeği doğunca sorunlar yaşayan anneler duygularınızı paylaşırmısınız.

bu arada eğer nasip olurda planladığım gibi olursa bebeğim 7 aylık falanken kızım anaokuluna gidecek.bayağ bi zorlanacağım.bebeği bırakacak kimsem yok yakınlarda .kızımıda okula ben götürmek istiyorum.nasıl olacak bilmiyorum.ufacık bebeği hersabah hele kışın okula götürüp getirmek biraz zor.

bu kadar planlı programlı yaşama nasipse olur arkadaşım

bencede madem ıstıyorsunuz akısına bırakın kendılıgınden gelısır hersey cunku genelde planlarımızın tersı oluyor yada hıc ummadıgımız seyelr cıkıyo gelecegı kestıremıyoruz sonucta:34:

bencede madem ıstıyorsunuz akısına bırakın kendılıgınden gelısır hersey cunku genelde planlarımızın tersı oluyor yada hıc ummadıgımız seyelr cıkıyo gelecegı kestıremıyoruz sonucta:34:

katılıyorum aslında bu konular planlamakla olmuyor maalesef
ben korunmamam rağmen hamile kaldım ikiz hemde ayrıca oda süpriz oldu
sonrasında sevdik şuan istiyoruz ama işte planlar öyle konuşulduğu gibi kalabiliyor
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

katılıyorum aslında bu konular planlamakla olmuyor maalesef
ben korunmamam rağmen hamile kaldım ikiz hemde ayrıca oda süpriz oldu
sonrasında sevdik şuan istiyoruz ama işte planlar öyle konuşulduğu gibi kalabiliyor
allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

allah tamamına erdirsin arkadaşım,

benim oğlumda 28 aylık oğlum var. eşimin ailesi nerdeyse yalvarıyolar artık bi tane daha çocuk yapmam için.çünkü eeşim tek çocuk.benim ailemdekilerde karşılar.ne yapcam bilmiyorum:(((

benim kızım 10 yaşında diğer kızımda 5 aylık kızımın yararı çok fakat derslerine çok fazla ilgi gösteremediğimiz için derslerinde gerileme oldu.

Back