2.çizgi çok soluksa ?

seyra

*Canım Prenseslerim*
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2007
1.541
8
41
kızlar bu sabah idrar testi yaptım ilk negatif gördüm.1-2 saat sonra baktığımda 2.çizgi belli belirsiz çıkmıştı.aydınlıkta bakınca belli oluyordu, tabi test bozulmuştur diye düşündüm.sonra tekrar test yaptım ne kadar zamanda 2.çizgi çıkacak diye merak ettim.bu sefer 20dk.sonra yine aynı belli belirsiz çok soluk 2.çizgi çıktı.adetimin 33.günü,geçen ay 37.gün olmuştum.
sizlerde bu şekilde çok soluk çizgi görüp hamiş kalan varmı.
:nazar:

seyra merhaba sen bence ayvayı yemişsin bende de aynı şekilde oldu 1 gün geçmişti yaptık 2. çizgi çok soluktu ve 10 dk sonra çıkmıştı. 2gün bekledik yine aynı şekilde soluk çıktı ve 6 gün sonra yine yaptık bu sefer netti 2 çizgiyi gördüm bence hamişsin bizim burda hamiş olanlara ayvayı yedin sen diyorlar:teytey: İNŞALLAH HAMİŞSİNDİR İSTİYEN HERKEZE ALLAHIM NASİP ETSİN

kilcikızı inşallah canım ya AMİNNN.çok soluktu belli belirsiz aydınlıkta belli oluyor bende 7 gün bekleyim o zaman.
Başka varmı bu şekilde hamiş olan...

canım tebrik ederim hamilesin.benim adetime 2 gün vardı yaptım ilk başta birşey çıkmadı daha sonra yine bi bakim dedim 2çizgi ama senin gibi 2.si soluktu 2 gün sonra kan testi yaptım hamile çıktım şimdi 3 aylık hamileyim.sana bi öneri sabah kalkınca aç karnına ilk idrarınla yap daha net belli oluyor inşallah vardır hemşerim

benimde adetime 3 gün kala yaptığımda sizin gibi olmuştu çok soluk bir çizgi çıkmıştı.ve hamileydim.
bence de hamilesiniz vakit kaybetmeden hemen bir kan testi yapıp değerlerinizi takip edin..tebrik ediyorum...

Arkadaşım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama ikinci çizgi testin üzerinde belirtilen süre sonunda belirmişse o teste çok güvenmemek lazım.CADIARZU
Yine de eğer hamileysen seni tebrik ediyorum. Sağlıklı bir gebelik süreci geçirirsin umarım.
Gerçi benimde adetime bir gün kala ikinci çizgi çok silik çıkmıştı ama 5 dk sonra

idrar testinde ilk 5 dakikada ikinci çizgi silikte olsa hamilesindir testler uzun süre bekleyince güvenirliliğini yitiri. umarım hamilesindir canım

teşekkürler cevaplarınız için.yaptığım testlere güvenmiyorum.

canım yarın sabah ilk idrarınla yap.inşallah vardır ve hamilesindir yaaaaaa inşallllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

canım yarın sabah ilk idrarınla yap.inşallah vardır ve hamilesindir yaaaaaa inşallllllaaaahhhhhhhhhhhhhhhh

1 hafta daha bekleyim.yarın sabah yapsam aynı çıkar zaten.ALLAHIM isteyen herkese hayırlısını nasip etsin. güzel dileklerin için çok sağol inşallllllllllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh sende tez zamanda hamiş kalırsın...

canım şuan 4aylık hamileyim test yaptığımda 2. çizgiyi sadece annemin yakın gözlğüyle görebiliyoduk hahaahaha çok komikti bu arada kilcikızı bende çorumdanım:)

seyracım senle tarihlerimizx aynı benimde dün olmam gerekiyodu ama henüz bişe yok yarın kan testi yaptıracam bakalım ne çıkar benim korunmayı bıraktıktan sonra hep aşşağı vututdu tarihlerim ama bu ay henüz bişe yok bakalım inşallah sende bende hamişizdir bence sende kan testi yaptır ve bu çelişkiden kurtar..

seyracım inş hamişsindr
ama yaptığın teste güvenme testin süresini geçirdikten sonra çıkan çizginin bi anlamı yok
genelde testlerin süresi de 5 dk oluyo yani ikinci çizginin ilk 5 dk da çıkması lazım
bence bi kaç gün sonra ilk idrarınla yap 5 dk da değerlendr bizede inş müjdeli haber verirsin

arkadaşlar ben 3 test daha yaptım ikisinde hiç çıkmadı.gebelik olsa herhelde birazdaha koyu çıkardı.

kandan baktır cnm hemen belli olur
şimdiden tebrikler genede

seyracım ben hala merak ediyorum o çizgi neyin nesiydi sen tekrar test yapmışsın hiç bişey çıkmamış demekki her testte çıkmıyor.ama senin adetinde gecikti bence biran önce kan yaptır ve bir hekime görün çünkiş adet gecikmesi önemlidir canım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım

canım arkadaşların dediği gibi kanda baktır vallah benim başıma böyle bişey gelse koşa koşa kanda baktırmaya giderdim.çok sabırlı gördüm seni:)))

canım arkadaşların dediği gibi kanda baktır vallah benim başıma böyle bişey gelse koşa koşa kanda baktırmaya giderdim.çok sabırlı gördüm seni:)))

kanda baktırmamamın sebebi bıkmış olmam gerçi bu 7.ayım ama çok istiyorum...

X