• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.ci kez klomen kullananlar

Haziran1985

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
347
49
118
İstanbul
Arkadaslar adetlendim ve ikinci kez klomen verdi doktorum bende kistte olustu diger klomen kullandigimda izlediginiz yol varmi ? Sogan kürü kullanicam bu ay corek otu tarcin bal da kürunden kullanicam bu ay cok ümitliyim mayista evlilik yil donumumuz en guzel hediyenin gelmesini istiyorum .. dualarinizi bekliyorum allahim tum isteyenlere evlat versin

Arkadaslar adetlendim ve ikinci kez klomen verdi doktorum bende kistte olustu diger klomen kullandigimda izlediginiz yol varmi ? Sogan kürü kullanicam bu ay corek otu tarcin bal da kürunden kullanicam bu ay cok ümitliyim mayista evlilik yil donumumuz en guzel hediyenin gelmesini istiyorum .. dualarinizi bekliyorum allahim tum isteyenlere evlat versin

Âmin canım

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

ne proplemin var cnm ilk ay klomen geliştirmedimi yumurtaları:2:

bende polikistik over var 2. kez denicem klomeni ilk kullanmamda istenilen büyüklüğe gelmemişti yumurtalarım. adet düzensizliğim var tarlusal kullanarak adet oldum ve 3.gün klomene başladım. sizde bu ay adetim düzene girmişmidir?

merhaba bende yeni uyeyım 2 senelık evliyim esımde ve bende bi sorun cıkmadı 2 ay once klomen tedavisine basladım bu ay doktorum klomeni adetin 6 gunu baslattı ve 4 gun sonra cagırdı catlatma iğnesi yapcaktı ama melesef yumurtam kendiğinden catlamıs o gun ve erttesi gun yakınlas dedi ogun yakınlasma oldu ama ertesi gun adet kanaması gibi kanamam oldu dr. ulasamadım nete baktım yumurtlama kanaması diye yazıyordu. bizde yakınlaştık öle olunca sonra kanamanın 3 gunu dr. gittim test yaptı dıs gebelik ıcın sonuc normal cıktı bu ay bos gecelim dedi.adet dedi. ama nasıl olur ben ayın 27 adet gördum sızce??

Back