POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 4 Nisan 2015 Konu Sahibi POWERHACK #1 Selam kızlar dr.sadri konuk Bakırköy eğitim ve araştırma hastanesinde 2.ci düzey ultrasona giren var mı varsa nasıl ve ek ücret aliniyormu sigortaliyim :)
Selam kızlar dr.sadri konuk Bakırköy eğitim ve araştırma hastanesinde 2.ci düzey ultrasona giren var mı varsa nasıl ve ek ücret aliniyormu sigortaliyim :)
D denizkaan Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2014 477 306 40 5 Nisan 2015 Konu Sahibi POWERHACK #2 Mrb sen de geç kalmışsın. En az iki ay sonrasına gün veriyolar. Ben denk getiremedim. Özele gittik.
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 5 Nisan 2015 Konu Sahibi POWERHACK #3 denizkaan .!.: Mrb sen de geç kalmışsın. En az iki ay sonrasına gün veriyolar. Ben denk getiremedim. Özele gittik. Genişletmek için tıkla... Hadi ya doktorum çok gerek görmedi masallahi var dedi ama ben dedim bir baktiriyim sanırım yaptiramiycam yorum için Sağol tatlım
denizkaan .!.: Mrb sen de geç kalmışsın. En az iki ay sonrasına gün veriyolar. Ben denk getiremedim. Özele gittik. Genişletmek için tıkla... Hadi ya doktorum çok gerek görmedi masallahi var dedi ama ben dedim bir baktiriyim sanırım yaptiramiycam yorum için Sağol tatlım