2 buçuk yaş kilo

Sansebastin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
40
7
36
30
Merhabalar 2 buçuk yaş oğlum var 18 kilo aile hekimim kilosunun çok fazla olduğunu söyledi.Boyu da akranlarına göre biraz uzun 93 cm sizce de kilolu mu yemek fazla secmez hamur işi çok seviyo ondan da olabilir ama fazla diyince merak ettim?

3,5 yaşında oğlum var 16,5 kg biraz fazlası var ama genetikte önemli baştan berli kg lu bi bebek miydi? Anne baba kglu mu? Bebekliğinde kg lu muymuş? Hamur işi tüketimi elbette etkiler ve aktivitesizlik olabilir.

Hiç korkmayın 2yasinda 18kilo 94cm di şimdi 4yasina üç ay var 19kilo kilo almasi duruyor boyda 107 cm ben çocuk doktoruna bile götürdüm sağlık ocağı yönlendirmesi ile

Bebekliginden beri persentilde öndeydi boy ve kilo olarak hep önden gidiyodu zaten de son üç dört ayda hızlı kilo almış filan diyince aklıma takıldı anne baba olarak boy kilo normal bizde.Bir de çok hareketli bir cocuk ona rağmen öyle yani

Hiç korkmayın 2yasinda 18kilo 94cm di şimdi 4yasina üç ay var 19kilo kilo almasi duruyor boyda 107 cm ben çocuk doktoruna bile götürdüm sağlık ocağı yönlendirmesi ile
Belli aralıklarla kilo alımı duruyor evet biz de en son 24 aylıkken görüşmüştük altı ayda birden hızlı kilo almış dikkat edin filan dedi

Boy kilo orantılıdır belki ama hamur işinin hiçbir şeye faydası yok, azaltmanız faydasına olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…