Gebeliğe Hazırlık 2 buçuk haftalık düşük ağrıları normal mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Gizemm0

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Mart 2019
5.738
14.697
248
Ben 2 buçuk haftalık hamileydim sonra düşük yaptım değerim 32 deydi sonra 6 ya düştü bugün kanamamdan sonraki onuncu gün üç gün önce kanamam bitti ve hala kahverengi sıvı geliyor şimdi ise sürekli Ağrı çekiyorum normal midir bu adet ağrısı gibi aynı karın ağrım var Bel ağrısı da var ne zaman bitecek bu.. çok ayakta duramıyom hemen uzanmam lazım 😤😫😫😫

Ben 2 buçuk haftalık hamileydim sonra düşük yaptım değerim 32 deydi sonra 6 ya düştü bugün kanamamdan sonraki onuncu gün üç gün önce kanamam bitti ve hala kahverengi sıvı geliyor şimdi ise sürekli Ağrı çekiyorum normal midir bu adet ağrısı gibi aynı karın ağrım var Bel ağrısı da var ne zaman bitecek bu.. çok ayakta duramıyom hemen uzanmam lazım 😤😫😫😫
Bende yaklaşık 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım, değerim 167'den düşmüştü, 4 haftalıktı ve normal adet kanaması gibi oldu, çok fazla ağrı olmadı yani. Acaba idrar yollarınızı mı üşüttünüz, yanma, sızı felan var mı?

Canim kimyasalda bende normal adet olmustum oyle cokta agrim olmamisti.dediklerini kürtajdan sonra yasadim ben.bi doktora görün istersen

Bende yaklaşık 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım, değerim 167'den düşmüştü, 4 haftalıktı ve normal adet kanaması gibi oldu, çok fazla ağrı olmadı yani. Acaba idrar yollarınızı mı üşüttünüz, yanma, sızı felan var mı?
Yanma sızı yok ama karın ve bel ağrısı cekiyorum ayağa kalkınca başlıyor uzanmam lazım . Ve sabah ka öğlen zamanları oluyo aksama bişey kalmıyo ili defa doktora gittim hersey normal dedi bana

Canim kimyasalda bende normal adet olmustum oyle cokta agrim olmamisti.dediklerini kürtajdan sonra yasadim ben.bi doktora görün istersen
Gittim cnm ama hersey yolunda dedi iki farklı yere gittim niye böyle anlamadım yaa ilk başta agrım hiç yoktu şimdi oluyo sabah ve öğlen özellikle akşam hiç bişeyim yok

Bulunduğum yer soguk bir yer gece cam açık ve şortla askılıyla uyuyom ondan mı acaba ? Soguk mu aldım iyicee

Sizi gebeliğiniz devam ettimi etmedimi diye merak etmiştim ama hayırlısı böyleymiş yinede iyi tarafından bakın kimyasal gebeliğin ardından hemen sağlıklı gebelik gelir derler ben kimyasal gebelik geçirdikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.. ağrınız üşüttüğünüz için olabilir doktor bana kimyasal gebelik geçirdiğimde her ne kadar bebeğini düşürmüş olsanda sende lohusalar gibi belirtiler gösterirsin ve bedenin hassas olur kendine dikkat et demişti yani üşütmemek lazımmış

Sizi gebeliğiniz devam ettimi etmedimi diye merak etmiştim ama hayırlısı böyleymiş yinede iyi tarafından bakın kimyasal gebeliğin ardından hemen sağlıklı gebelik gelir derler ben kimyasal gebelik geçirdikten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım.. ağrınız üşüttüğünüz için olabilir doktor bana kimyasal gebelik geçirdiğimde her ne kadar bebeğini düşürmüş olsanda sende lohusalar gibi belirtiler gösterirsin ve bedenin hassas olur kendine dikkat et demişti yani üşütmemek lazımmış
Oysa ilk buraya yazmıştım hamileyim diye ama Nasip buymuş yapacak hiçbir şey yok Allaha şükürler olsun daha kötü de olabilirdim üşüttüğümü ben de fark ettim dikkat edeceğim artık doktor hiç araya bile vermeyin dedi ama ben bu ay dinlenicem gelecek ay Allah büyük hepimiz için. Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Ya düşükten sonra ki 13 günüm ama agrılarım neden dinmiyo 😖😖 bel ağrım ve kaşık agrım daha ne kadar sürecek ya 😫 hala kahverengi sıvı da geliyo 😰 napmalıyım ya

Doktora gorun tekrar bidaha kuzum.olmamasi lazim cünkü
3 farklı doktor a gittim ama hiç bişey yok diyorlar acil e de gittim hersey normal dediler .. neden böyle anlamıyorum yani kafaya da takan biri değilim psikolojik diyim 🤔

Back