Saç Rengi ve Saç Boyama 2 Boya karmndan kan Renkler... Bilenlerden fikirlerini bekliyorum

destina0706

HAYATIMIN 3 ANLAMI
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
2.217
2
316
Antalya
Arkadaşlar bu hafta sonu saçımı boyatacağım saçım koyu kahve.koyu kestane karışık.Kuaförüme gittim kahve tonlardan beğendiğim renkleri gösterdim genelde bu sitede arkadaşların koyduğu kahve tonları renkleri gösterdimalkisalkisalkis işte elindeki katalog renkleri çıkardı gösterdi.Bana açık kestane ile açık çikolata kızılı rengi karıştırıp boyarsak istediğin renk olur dedi.Sizce o iki rengin karışımı nasıl olur katalogta o saç örneğinde ikiside hoş duruyor.:uhm:markasıda wella idi heralde.

hadi arkadaşlar açık kestane ve açık çikolata kızılı karışımından nasıl bir renk ortaya çıkar hiç fikri olan yokmu.bu konuda bayağı deneyimli olan arkadaşlar var.yarın boyatacağım zaten ama fikir yada elinde renk resmi varsa son bir değişiklik yapabilirim diye

wellaysa kolestondur o boyanın markası sen kahve istiyorsan o renklerle olmaz epey bir koyu kızıl olur saçının rengi çünkü açık kestane de olsa kestane koyu bir renk senin kendi saçın da kahveymiş senin saçının üstüne o renk tutmaz bile tutturmak için mutlaka açarlar saçının rengini.

saçımı dün boyattım açtılar zaten yoksa olmuyor.4 renk karıştırdı belli miktarlarda açık çikolata kızılkahve,açık kestane,koyu kahve diğeri hatırlamıyorum ama saçım soğan kabuğu rengi oldu.ilk boyada tutmaz dedi.benim saçım boyayı çabuk emip çabuk atıyor saçtan.1 hafta sonra cila gibi yapıp 1 ay sonra tam renk otursun diye açık kahve ve sütlü kahveye boyayacağım dedi bakalım.zaten yıkadıkca akıyor ve açılıyor.ondan 1, 2 değişecek daha nasıl olacak bilmiyorum şu an o renklerden soğan kabuğu renk çıktı gölgedede kızıl kahve duruyor.biraz sabır heralde.benim saçımda orta açık renkleri bir boyamada tutmuyor kusuyor bilmem sizin nasıl:uhm:

sağolun ilginize arkadaşlarım bayağı bakan olmuş 125 kişi ama cevap yazan bir arkadaşım.gerek kalmadı zaten boyattım ama saçım kötü oldu yani soğan kabuğu yada tarçın rengi gibi bir renk oldu bir kaç gün sonra gidip gösterecem kuaföre.neyse bu rengi hiç ilgisi yokken denemiş olduk -tatlicadiarzu-ama.canım sıkıldı niye bu renk oldu.resimlerde her ışık ortamında renk farklı duruyor.görmenizi isterdim.ama ilgi olmadı.kaydirigubbakcemileneyse genede sağolun.:enbuyukkk:

seninkinden pek farklı değil rengini açmak istediğim zaman ayda 4 kere açıcı kullanıyorum anca açılıyor inşallah zamanla düzeltebilirler rengini.

teşekkür axemarie,açıldığı için heralde ilk boyamada olmuyor ben çünkü daha bu 2. saç açtırarak boyatışım.pek tecrübem yok yani kendiside 1 hafta sonra cila atarım 1 ay sonrada boyarım tekrar o zaman renk oturur dedi.yıkanınca boyam akıyor ve alttaki o açılan renkle boyanın tuhaf karışımı çıktı.kızıllık kaybolsun diye bu sefer de açık kahve ve sütlü kahve kullanıcam dedi.bakalım.senin saçın ne renk axemarie siyahmıydı benim koyu kestane idi ilkinde açtı rengi srımsı turuncumsu oldu.çok teşekkür bu arada biraz rahatladım yaa.canım.fisfisfis

saçın siyah değil koyu kahveymiş boyanan boyalarda açık çikolata kızılkahve,açık kestane,koyu kahve karıştırılıp boyanmış açık renk değil bu renkler neden saçını açıp boyamışlar anlamadım.açılan saç kolay kolay boya tutmaz hep akar keşke açmadan boyasaymış kuaförün fisfisfis istediğin renk ne onuda yazmamışın belki ondan yardım eden olmamış olabilir

istediğim renk kahve tonları düşünüyorum tam bir ton yoktu kafamda beğendim resimleri gösterdim kuaförüme bu bölümde engüzel kumral kahve tonları bölümü var ordaki kahvelerden en yakışanı diye düşündüm.ama canım saçım koyu kestane idi zaten o renkte siyahtan farksız herkes siyah zannediyordu.en çok kızıl kahveler hoşuma gidiyordu kuaförüm ben istiyorum diye o renk koydu ama çok az miktar karıştırmış iyikide az karıştırmış açıldığı için çok kırmızımsı olucakmış.şu an artık kızıl kahve istemiyorum.içinde kızıl pek olmayan yada çok düşük olan hoş bir sütlü kahve renklerinde kafamdaki renk kafamçokkarıştı

ışıktaki hali fena değil bence ama gölgede sanki eskiden saça oksijen sürerdik rengi bi tuhaf olurdu .sanki öyle gibi geldi bana.ama şimdilerde bu renkler moda hep.tabi birde yüzüne yakışıp yakışmadığına bakmak lazım bütün halinde.tek başına saç rengine güzel yada kötü demek olmaz bence

o bi tuhaf renk açıcının rengi işte boya aktı.ben esmerim koyu esmer değilim buğday tenliyim.ama okadar açık renkleri kendime yakıştırmıyorum. ben orta kahve renk için boyattım hafif kızıllık olan ama açılıp yapılınca boya aktı. yarın kuaför bekliyor tekrar gidecem.tekrar boyayacak bakalım ne olacak.yani dediğin gibi canım moda renkten oldu ama bu renk tesadüf oldu.

gözlerım alısamadı sıyaha napıcam ben kızıl kahve gıbı bır ton beklıyordum ,kızıllık var fakat sıyahın uzerınde parıldıyor....

cumartesi kuaförüm boyadı tekrar çikolata kahveye,koyu kumral karıştırdı birde az bir koyu sarı karıştırmış saç çok koyu olamsın diye.çikolata kahve koyu tutarmış.şimdi banyo yaptım 2 gün yıkama saçını dedi.aktı baya renk 2 ton açıldı.kızıllıklar daha belli.gölgede iyi ışıkta gene tuhaf duruyo.keşke açtırmasaydım.1 ay sonra tekara boyayacaz o zaman tam oturacak dedi. ama ben gitmek istemiyorum.annem evde kendin boya dedi.evde kendim küllü bir kahve alsam kızlar saçımı mahvedermiyim iyice yoksa kızıllıklar kapanırmı yardımmafoldumben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…