• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 boş gebelik..şimdi ne olacak ?

zeynepp0

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
465
128
18
23
Merhaba arkadaşlar. 2 defa boş gebelik yaşadım art arda. Yani aslında ilki boş gebelikte yolk sac olmasına rağmen kese büyüyordu ama bebek yoktu ve düşük yaptım. İkincisinde de kalp atışı alamadık hiç gelişim devam etmemişti 8+4 yerine 6.haftada kalmıştı kürtaj oldum. Tabi ilkinden sonra eşimle genetik test verdim pıhtılaşma baktırdım birşey çıkmayınca ikinci gebelikte önlem almadık ama yine sonuç hüsran :( 2. de böyle olduktan sonra rahim filmi çektirdim eşim spermiogram baktırdı doktorların istediği tüm testleri yaptırdık hiçbir şey çıkmadı. Doktorum ya genetik tanılı tüp bebek yaptır dedi ya da yeniden gebe kalınca pıhtılaşma için iğne ve bağışıklığı bastırmak için ilaç vereceğini söyledi tabi her ikisinin de yüzde yüz garantisini veremem dedi. Bende normalde pıhtılaşma çıkmamıştı ama o testlerin yanılma oranının olduğunu söyledi doktorum. Şimdi merak ediyorum ben ne yapmalıyım çok stresliyim çok tedirginim yeniden aynı şeyleri yaşamak istemiyorum sağlıklı bir gebelik istiyorum tecrübelerinize, fikirlerinize çok ihtiyacım var 🥹🌸

Pıhtılaşma önlemi ve bağışıklığı baskılayan ilaç fikrini kabullenmekten başka çareniz yok simdilik. Benim de bı kimyasal bir boş gebeliğim oldu aynı şeyi dusunuyorum. Alerjik bı yapınız var mı sizin?

Pıhtılaşma önlemi ve bağışıklığı baskılayan ilaç fikrini kabullenmekten başka çareniz yok simdilik. Benim de bı kimyasal bir boş gebeliğim oldu aynı şeyi dusunuyorum. Alerjik bı yapınız var mı sizin?
Yok hayır. Ailemde aslında pıhtılaşma var ama bu hamileliklerini hiçbir şekilde etkilememiş acaba onunla bağlantılı bir durum olabilir mi bu bilmiyorum da yani bir de mecburen bu yolu deneyeceğiz tüp bebek son aşama gibi düşünüyorum ama korkularım da var siz beni anlarsınız. Hani hiç çocugum da yok olsa belki bu kadar korku olmayacak içimde

Yok hayır. Ailemde aslında pıhtılaşma var ama bu hamileliklerini hiçbir şekilde etkilememiş acaba onunla bağlantılı bir durum olabilir mi bu bilmiyorum da yani bir de mecburen bu yolu deneyeceğiz tüp bebek son aşama gibi düşünüyorum ama korkularım da var siz beni anlarsınız. Hani hiç çocugum da yok olsa belki bu kadar korku olmayacak içimde
Anlıyorum seni anlamaz miyim benim de çocuğum yok yeniden hamile kalacak miyim kalırsam yine aynısı olacak mı korkusu var. Hergun yumurta polen arı sütü ve hayıt kürüne devam edip tekrar denicez olur bence merak etme.

Anlıyorum seni anlamaz miyim benim de çocuğum yok yeniden hamile kalacak miyim kalırsam yine aynısı olacak mı korkusu var. Hergun yumurta polen arı sütü ve hayıt kürüne devam edip tekrar denicez olur bence merak etme.
İnşallah rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın ☺️🌸

Back