- 25 Haziran 2015
- 589
- 553
- 36
-
- Konu Sahibi Bunickcokmuuzunoldune
yorum pozitif olsaydı ' almayacağım ama mükemmel gelinlik' denseydi bu tepkiyi vermeyecektin. zira alıcı olmayan bir kişi yazmış tepkin olmamış. sen yoksa o kusuru kimse görmeden birine vermeyi mi planlıyordun niye bu kdar tepki gösterdin ki? cevap yazmazsan yazmam. sen yazdıkça cevap hakkı doğar bana da :)yahu satılsın ya da satılmasın sen alıcı değilsin gerçek alıcıya yazmışım sen neden boşuna yorum yazıyorsun beni uğraştırıyorsun ki hala uzatıyorsun sohbet etme alanı değil burası git başka yerde et sohbetini lütfen daha fazlada cevap yazma iyi eleştirmeler.
Arkadaşım fotograflar gelin oynarken çekilmiş. .yanlarin düz görünmemesi normal degilmi anlamadım. Ayrıca sürekli ilana baktigina göre gelinliği baya beğenmişsin.canım yanlış anlama ama fotoğraflarda gelinliğin yandan görünümünde işleme kenarında düzensizlikler mi var şeritler halinde? İşlemeden dolayı gibi görünüyor. Ne zaman bu ilana baksam gözüme batıyor. Dediğim gibi yanlış anlama lütfen
Satan arkadaş zaten gelinlik bedenini yazmış.dikkat ederseniz zaten 34 beden bir gelinlik satmıyor.ayrıca gelinliğin sıradan olup olmadığı göreceli bir kavramdır.allahtan yorum yapmaya gerek duymadım yazmışsınız..iyikide gerek duymamışsınız.''İki beden zayıf gösteren gelinlik'' başlığını görünce nasıl bir gelinlik diye baktım, gördüğüm son derece sıradan bir kılık, düşüncem bu bayan fazla kilolu galiba zira iki beden zayıf gösterdiğini iddia ettiği gelinlik içinde bile beli kalın çıkmış şeklinde oldu. Yine de yorum yapmaya gerek duymadım, ama gelinlik sahibinin gelinlik hakkında başka bir bayanın gayet de zarif bir şekilde olumsuz eleştirisine karşı verdiği kaba cevabı görünce yazmak istedim. Hanımefendi, olumsuz yoruma tahammülünüz yok belli ama ürününüzün satılmasını istiyorsanız yanlış yoldasınız, insanlar negatif enerji yüklü bir insandan alışveriş yapmaya meyilli değildirler, bildiririm. Üstelik tasarım olarak da son derece sıradan, dikimi ise kalitesiz, üzgünüm. Bu sayfada iyi gelinlikler hemen satılıyor, sizinki gibi olanlar ise sürekli ''güncel'' yazarak sayfada kalmaya ve satmaya çabalıyorlar.
Size iyi güncellemeler.
Jargosu yüksek hanımefendi..hiç görmediğiniz bir bayan hakkında nasıl böyle yorum yapıyorsunuz sizde hakikaten diğer bayan gibi çok KİBAR yorum anlayışına sahipsiniz''ciğer'' ''kıskançlık'' gibi kelimeler kullanacak kadar jargonunuz düşükken size laf anlatmak imkansız, iyi satışlar.