1 MAYIS İTİBARİYLE EVLENMİŞ BULUNUYORUM (DARISI SİZE :) )
GELİNLİĞİN ÜST KISMINDAKİ KRİSTAL BONCUK DETAYLI DESENİ KENDİM ÇİZDİM GÜPÜR BİR KALIP ÇIKTIKTAN SONRA ÜSTÜNE EL İLE İŞLENMİŞTİR .HAZIR KALIP DEĞİLDİR BU NEDENLE GÖĞÜS TAŞMALARINI FIŞKIRMALARI ÖNLÜYOR VE DİKİMDEKİ FARKLILIKLAR VE ÜZERİNDEKİ DESEN SEBEBİYLE İKİ BEDEN ZAYIF GÖSTERİYOR .GÖĞÜS KISMINDAKİ KESİM DETAYLARI DAHİL HEPSİ KENDİ TASARIMIM :) ETEK ORGANZEDİR (ÇOK ARAŞTIRDIĞIM İÇİN ORGANZE RESİMLERDE EN TOK VE ASİL DURAN KUMAŞ ORGANZE KIRIK BEYAZ )...BEN ÇOK SEVEREK GİYİNDİM VE ÇOK MUTLUYUM 1 AYDIR :) UMARIM YENİ ALICISI BENİM KADAR DETAYCI VE MUTLU OLUR :) MUTLULUKLAR... :)
ne kadar satıyorsunuz acaba ben de evlilik yıldönümünde giyeceğim dış çekim için evlenirken istediğim gibi bir gelinlik giyemedim tabi şimdi 2 yaşında birde oğlum var ama olsun içimde kalacağına
aaa ne kadar sevindim çok değişik bir durum :) 800 canım ve burda en uygun ben veriyorum sanırım bu kadar yeni bir gelinliği :) 1 ay oldu giyeli 1 aylık evliyiz bizde
bana birgünlüğüne kiraya vermez misin peki emin ol tertemiz geri gönderirim resimlerden gördüğüm kadarıyla titiz bir bayansınız ya ben fazla durum yok sıkışık biraz durum 800 biraz tuzlu yani 12 temmuzda yıldönümüm