2.bebis

nurcan1985

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
53
1
46
Ankara
Arkadaslar benim 9yasinda bi oglum var.ikinci bebisi yapsammi biraz dahami beklesem bilemedim sizin fikirlefinizi almak istiyorum ne yapsam

Yok canm askere kadar uzatmam galibada hani kiskanmak acisindan akli erince dahami iyi olur
Yas farki acildikca arkadaslik edemiyecekler hem tek cocukken bir kardese alismasi her turlu zor olcakama zaman arttikca dahada zor benim sahsi fikrim.

9 yasindaki çocuk akli eriyodur tabiki
paylasimlari bu saatden sonra zor olur biraz , kardes demek paylasim demek
benim çocuklarimin arasi 1.5 yas bana sormayin aslinda bu soruyu, baya bi geç kallmisiniz ama iste herkes fikri farkli olur
geç kalmislik neye kime gore çok goreceli bi kavram ..

benim açimdan fazla çocuk demek kardesler arasindaki bag demek ..

erkek çocuklarda 12den sonra kafalar karışıyor :) bence istiyorsanız, 9-10 yaş ilerki yaşlara göre daha makul olur..

Ailede bir bebek arzusu var ise zamanıdır deniliyorsa sende hazır isen ki deneyimin var o zaman bebek düşünülmeli. Yaş farkı değil ailenin hazır olduğu maddi manevi zaman çok önemli bence. Benim kızım 10 yaşına girdi yeni ve 2 aylık hamilerim hepimiz çok mutluyuz ve yeni aile üyemizi bekliyoruz

Ailede bir bebek arzusu var ise zamanıdır deniliyorsa sende hazır isen ki deneyimin var o zaman bebek düşünülmeli. Yaş farkı değil ailenin hazır olduğu maddi manevi zaman çok önemli bence. Benim kızım 10 yaşına girdi yeni ve 2 aylık hamilerim hepimiz çok mutluyuz ve yeni aile üyemizi bekliyoruz

Cnm esin ve sen hazır hissediyosanız maddi manevi bence de zamanı gelmiş hatta biraz geçmiş oğlunda küçük değil eminim o da bi kardeş eksikliği yaşıyodur ben evin en büyük kızıyım 3 kız kardesiz en küçükle aramda 10 yaş var halada yaşıtmışız gibi iyi anlaşıyoruz sanki anam doğururken bana mı sordu ama kardeş gibisi yok bence yap yani şimdi bilmezse bile ilerde anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…