Ah arkadaşlar ilk mesajım ve böyle başlıyorum.
Kızım henüz 20 aylık ve ben yaklaşık 1,5 aylık hamileyim. üstelik çalışan bir anneyim. çok karmaşığım, çok bitabım. Kızım halen memede mecburen de 1,5 ay sonra memeden kesmek zorundayım. Neye sıkılmalı neye üzülmeliyim bilmiyorum tüm planlar altüst. Kızım çok küçük onunla ilgilenememe korkusu bir yana, onun hızına temposuna şimdiden ayak uyduramadığım gibi, sabrımda kalmıyor. Birde bu dönem tamda diş çıkarma dönemimiz evde tam bir kaos hali hakim. eşimde bende pes etmiş durumdayız. İşin altından kalkamamak endişesi beni çok korkutuyor. tam toparlandım zayıfladım eski hareketli halime döndüm derken(benim hamileliğim çok ağır geçti ve uzun bir zaman toparllanamadım) yeniden ama bu sefer ilgilenmem gereken bir kızım var. üstelik emzikli üstelik gece uykuları bölük pörçük olnan ve çok da hareketli.
birde bunların üzerine kredi çekmemiz gerekiyordu borcumuzdan dolayı ama ben çalışmayınca onu nasıl ödücek eşim . yani anlayacağınız allak bullağız.
böyle dert yanınca karnımdakine haksızlık etmişim gibi hissediyorum. hayır ben onuda istiyorum ama korkuyorum daha şimdiden çok yoruluyorum.
Henüz ailelerinmizde dahil kimseye söyleyemedik herkes zaten bana çalıştığımdan dolyı acıyordu şimdi neler denecek arkamdan kimblir?