- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Şükür ki yaşımız müsait birde yas sorunuyla napardık bilmıorumDaha gencsin canım bende 26 ya girdim
tabi yaşta ileri olunca biraz zor olanlar var rabbim onlara yardımcı olsun inşallahŞükür ki yaşımız müsait birde yas sorunuyla napardık bilmıorum
Amin hepimizin canımtabi yaşta ileri olunca biraz zor olanlar var rabbim onlara yardımcı olsun inşallah
Bat kaç canımAmin hepimizin canım
21 şubat canımBat kaç canım
Düzeni kendim oluşturuyorum. Regl başlangıcıcnı bitişini olduğum tarihlere göre yazıyorum. Ona göre veriyo bilgileriHalla halla belki takvim yanlış tir canım
Dünden beri kasıklarımda yer yer şiddetli sancılar oluyo. Yumurtlama dönemim pek böyle sancılı olmazdı. Genelde sol taraf olurdu. Yine sol taraf baskın iki tarafta da var sancı. Korktum belki hamileyimdir üstüne görmüşümdür belki düşük falandır die test yaptım negatif çıktı. Yumurtlamadır diyip değerlendirmeye bakıyorum☺umarım öyledirHayırlısı canım..ben cok pişman oldum ama şimdide yaşım ilerledi cesaretim kalmadı..
18 yaşında oğlum var şükürler olsun iki çocuga bedeldir.. gençken saglıklıyken gücünüz yerindeyken bebekler yapın derim..
dileyen isteyen herkese nasip etsin allahım..
Merhaba yaş kaç. İlk çocuğunuz ne kadarlık. Rabbim gönlümüze göre versin ☺Merhabalar bende ikinciye hamile kalmaya calışanlardanım
Az kalmış seninn canım dedegerlendirdin bu ayı degilmi21 şubat canım
Bende onu kullanıyorum canımDüzeni kendim oluşturuyorum. Regl başlangıcıcnı bitişini olduğum tarihlere göre yazıyorum. Ona göre veriyo bilgileri
Hayde inşallah canım benim bat kaçtı canım benimDünden beri kasıklarımda yer yer şiddetli sancılar oluyo. Yumurtlama dönemim pek böyle sancılı olmazdı. Genelde sol taraf olurdu. Yine sol taraf baskın iki tarafta da var sancı. Korktum belki hamileyimdir üstüne görmüşümdür belki düşük falandır die test yaptım negatif çıktı. Yumurtlamadır diyip değerlendirmeye bakıyorum☺umarım öyledir
Doktora git canim belki bir ilac verirMerhaba kızlar bende ikinciyi düşünüyorum ama ne yazıkki olmuyor ilki hemen olmuştu geçen sene bi kere ikiz hamilelik yaşadım ne yazıkki kaybettim bir senedir uğraşıyorum ama olmuyor polikistikover var bende
Gittim gitmem mi hiç 3.ay klomenle başarılı olamadık doktor iğneye gecelim dedi ama bilmiyorum iğne fobim var hiç istemiyorum onuda napcaz bakalımDoktora git canim belki bir ilac verir
Benimde oğlum 5yasında o çok istiyor başka bebeklere anne bizim olsun mu falan diyor ama geçen senede bi süre uğraştık olmadı bu senede 3. Denememiz doktor gözetiminde ama olmuyor bizde de bende polikistikover var ileri seviye hemde ondan olmuyorBizde 2.istiyoruz kızım 7 yaşında 16 ay oldu dr gittim benim herşeyim normal eşim de geçen ay gitti maalesef onda sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç kullanacak 3 ay bakalım beklemedeyiz rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder herkese.Kizim çok istiyor...
Ay inşallah. 2 mart gözüküyorHayde inşallah canım benim bat kaçtı canım benim
Amin canm inşallah kızına bir kardeş olur .☺Bizde 2.istiyoruz kızım 7 yaşında 16 ay oldu dr gittim benim herşeyim normal eşim de geçen ay gitti maalesef onda sperm kalitesi düşük çıkmış ilaç kullanacak 3 ay bakalım beklemedeyiz rabbim inşallah hayırlısıyla nasip eder herkese.Kizim çok istiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?