Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende ikinci bebeği düşünüyorum çalışmalara başladım rabbim herkesin gönlüne göre versin inş

Gecmis miydi tekrarliycak pek bilgi sahibi degilim bnm adetlerim duzenli ama pco gorunumu var dedi doktor sonradan mi oluyor yoksa varsa vucutta hep var olan bisey mi bilmiorim
Kızımdan önce vardı. Sonra hamilelikti doğumdu derken 14 aydır falan hiç kontrole gitmiyorum. Bi baktırayım bakayım.

Tatlım hamile kalayım diyene kadar zaman gecer birde 9 ay gibi bir süreç var derkenn en az bir yıll diye düşün..
Evet bebişin küçükmüş başlarda zorlansanda arayı fazla açmamak daha iyidir..hamişlik istiyorsan şimdiden folik asite başla ve yediklerine içtiklerine dikkat et..ve fazlada kafayı takma..
iyi haberlerini bekliyoruz..

Tatlım hamile kalayım diyene kadar zaman gecer birde 9 ay gibi bir süreç var derkenn en az bir yıll diye düşün..
Evet bebişin küçükmüş başlarda zorlansanda arayı fazla açmamak daha iyidir..hamişlik istiyorsan şimdiden folik asite başla ve yediklerine içtiklerine dikkat et..ve fazlada kafayı takma..
iyi haberlerini bekliyoruz..
Ay bakma yazdıklarıma çok dengesizleştim. Önceden hepsini peşpeşe yapcam diyodum. Asla aklımın kıyısından bile geçmezdi kararsızlık yaşicam. Bi korktum falan dedim. Ama burda yazılanları görünce vazgeçtim geri saldım gitti dönüşü de yok artık olursa olur. Olmazsa diğer ay bi kontrole giderim dr a

Ay bakma yazdıklarıma çok dengesizleştim. Önceden hepsini peşpeşe yapcam diyodum. Asla aklımın kıyısından bile geçmezdi kararsızlık yaşicam. Bi korktum falan dedim. Ama burda yazılanları görünce vazgeçtim geri saldım gitti dönüşü de yok artık olursa olur. Olmazsa diğer ay bi kontrole giderim dr a
Bugün kaçıncı günün canım

Bugün kaçıncı günün canım
4. Gündeyim 8 gün olmuşum bu sefer takvime göre adet biter bitmez doğurgan döneme denk gelmişim. 1 gün arayla 2 defa olmuş. 2 gün sonrası içinde yumurtlama günü olarak gözüküyo ama bilemedim önceki düzenim gibi değil ki.

Hayırlısı canım..ben cok pişman oldum ama şimdide yaşım ilerledi cesaretim kalmadı..
18 yaşında oğlum var şükürler olsun iki çocuga bedeldir.. gençken saglıklıyken gücünüz yerindeyken bebekler yapın derim..
dileyen isteyen herkese nasip etsin allahım..

Back