Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir canım bazen erken yumurtlayanlar var belki senin de odur öyle gösteriyor sen yine adet biter bitmez gün aşırı yap bir hafta belki o zaman tutar

Bende denicem sansimi canim.aslinda bu ay reglinin bittigi günden regliye kadar gün asiri degerlendiricem. Insallah tutar.

Kızlar ya sıkınılıyım. Reglim dün bitti. Ben çocuk fikrinden yine bi uzaklaştım ya :( Eşim bugün geldi çok afedersiniz. Biz hep korunma olayını sona bırakırız yine öyle olur sandım. Eşim (ay çok utandım nolur kusura bakmayın) içine dedi hayır yapma etme desemde yaptı valla. Nolcak bilmiyorum :(

Kızlar ya sıkınılıyım. Reglim dün bitti. Ben çocuk fikrinden yine bi uzaklaştım ya :KK43: Eşim bugün geldi çok afedersiniz. Biz hep korunma olayını sona bırakırız yine öyle olur sandım. Eşim (ay çok utandım nolur kusura bakmayın) içine dedi hayır yapma etme desemde yaptı valla. Nolcak bilmiyorum :KK43:
Hayırlısı olsun diyelim canım

Kızlar ya sıkınılıyım. Reglim dün bitti. Ben çocuk fikrinden yine bi uzaklaştım ya :KK43: Eşim bugün geldi çok afedersiniz. Biz hep korunma olayını sona bırakırız yine öyle olur sandım. Eşim (ay çok utandım nolur kusura bakmayın) içine dedi hayır yapma etme desemde yaptı valla. Nolcak bilmiyorum :KK43:

Canim hic uzaklasma. Benim oglum 5 yasina girecek ilk 2 3 yil korundum. Simdide 2 yildir olsun diye yirtiniyorum. 2 3 yasina kadar cocuguna yetiyorsun ama 3 yasindan sonra yetmiyorsun. Cocugun psikolojisi bozuluyor. Simdi anaokuluna gonderiyoruz.diger arkadaslarinin kardesleri var ortama arkadaslarina alistilar.ama bizimki cok cok zorlandi. Evdeki haraketli cocuk tutuldu kaldi. Daha yeni acildi rahatladi. Diyecegim o ki bak ben 35 yasindayim senin yasini bilmiyorum muhtemelen benden kücüksün .sana abla tavsiyesi geç kalma benim gibi.

Bence öyle düşünme bak bende senin gibiyim biliyorsun oğlum çok zor arkadaslari nda dediği gibi bazen uzun süre korununca çocuk olmaya biliyor açıkçası kardeş çok onemli çocuklar biraz daha sakin oluyorlar sıkılmıyor lar oynarlar beraber bende regl 5 . Gunundeyim bakalım

Canim hic uzaklasma. Benim oglum 5 yasina girecek ilk 2 3 yil korundum. Simdide 2 yildir olsun diye yirtiniyorum. 2 3 yasina kadar cocuguna yetiyorsun ama 3 yasindan sonra yetmiyorsun. Cocugun psikolojisi bozuluyor. Simdi anaokuluna gonderiyoruz.diger arkadaslarinin kardesleri var ortama arkadaslarina alistilar.ama bizimki cok cok zorlandi. Evdeki haraketli cocuk tutuldu kaldi. Daha yeni acildi rahatladi. Diyecegim o ki bak ben 35 yasindayim senin yasini bilmiyorum muhtemelen benden kücüksün .sana abla tavsiyesi geç kalma benim gibi.
23 yaşındayım. Öylemi diyosun. Ama benim taşınma gibi bi durumum olabilir. Bide çalılmak da istiyorum sanki. Hayırlısı olsun diyelim ya.

Kardeş olmalı diye düşünüyorum..bence sağlık sıkıntınız ve ekonomik gücünüz varsa bir çocuk daha cok güzell olur..
Hakkınızda hayırlısı diyelim..güle güle büyütün cocugunuzu
Herkes küçük küçük diyodu klımı çeldiler sanırım. Bide şimdi olyrs doğumu yine kışa denk geliyo. Biraz bahara doğru denk gelmesi açısından bari bi 4 5 ay kadar sonra mı olsa dedim de. İlki gibi yine hemen olmaz, beklerim diye korkuyorum

Bence öyle düşünme bak bende senin gibiyim biliyorsun oğlum çok zor arkadaslari nda dediği gibi bazen uzun süre korununca çocuk olmaya biliyor açıkçası kardeş çok onemli çocuklar biraz daha sakin oluyorlar sıkılmıyor lar oynarlar beraber bende regl 5 . Gunundeyim bakalım
İşte olmaz diye korkuyorum bende :(

Bilmiorm ki cnm kelin merhemi olsa basina sürer hesabi adet bitimi hen çalışmalara basla insAllah hayrlisiyla okur
Yatın için olan randevumu iptal etmiştim vazgeçtim die. Pişman oldum bi umut vardır diye baktım şansıma son bi randevu kalmış aldım. Bi gidelim bakalım ne durumdayız.

Back