Gebeliğe Hazırlık 2. Bebeğimizi istiyoruz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim mi:) :) kendini alıntılamışsın pek anlayamadım ama bana diyorsan 1 hfta sürer diye tahmin ediyorum. Belli olmuyo çünkü bazen.
Hahaaa çocukla uğraşırken kendime alıntılamışım:))) benim normale göre 2 gün kaldı bakalım degismezse

Merhaba kızlar. 2.ci bebeği düşünenleri görünce sevindim. Ama bizde 3.cüyü düşünüyoruz. Kızlarım var 2 tane 5 ve 4 yaşında.yaş 29.

Merhaba kızlar. 2.ci bebeği düşünenleri görünce sevindim. Ama bizde 3.cüyü düşünüyoruz. Kızlarım var 2 tane 5 ve 4 yaşında.yaş 29.
Merhaba maşallah 3. Zor olmaz mi :)
Rabbim iki meyvesinden de tattirsin eğer oğlun olsun istiyosan erkek bebek isteyenler topigi var canım göz atabilirsin

Mrb.kizlar güzel haber yokmu. Benimde reglinin 5.günü.2.asilamada tutmadi. Doktor bu ay ilac vermedi.reglinin 3.günü incir kürüne basladim.bu ay ovulasyon ve kürlerle denicem. 15gün incir kürü yapmayi düsünuyorum.10.günden itibaren havuc kürüyle ayni anda yapicam. Internette erkendd yumurtlayanlar var diye ojudum.bugun ovulasyon testi denedim.reglinin 5.günü daha bitmedi. bu sekilde cikti.

Olabilir canım bazen erken yumurtlayanlar var belki senin de odur öyle gösteriyor sen yine adet biter bitmez gün aşırı yap bir hafta belki o zaman tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…