- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
- Konu Sahibi CilekRecelim
-
Hahaaa çocukla uğraşırken kendime alıntılamışım:))) benim normale göre 2 gün kaldı bakalım degismezseBenim mi:) :) kendini alıntılamışsın pek anlayamadım ama bana diyorsan 1 hfta sürer diye tahmin ediyorum. Belli olmuyo çünkü bazen.
Valla benimde 4 gün olurdu hep en fazla 5 doğumdan sonra bi ara düzene girmişti yine ama sonra yine bozulduHahaaa çocukla uğraşırken kendime alıntılamışım:))) benim normale göre 2 gün kaldı bakalım degismezse
Aynen öyle canım bilmiyorum onlar sanki getirecek bize getirmeyin diyorlarHerekese yorum yapmak çok kolay işte ama gelsinlerde bide bize sorsunlar. Biz istedikten sonra kimseye de pek laf düşmez
Ay kime sorduysam kızın daha küçük diyo ya ben eşim istiyo diye kendimi ikna etmeye çalıştıkça gözümü korkutuyolarAynen öyle canım bilmiyorum onlar sanki getirecek bize getirmeyin diyorlar
Öyle yapan var canım benim ama ben takmiyorum artık kimseyi takarsak hiç bir zaman bizim dediğimiz olamayack. Allahtan esimiz arkamızda o yeterAy kime sorduysam kızın daha küçük diyo ya ben eşim istiyo diye kendimi ikna etmeye çalıştıkça gözümü korkutuyolar
Öyle canm öyle. Şimdi olsa ikisini bir idare etmek gözümü korlutmuyo ama insanlar korkutuyoÖyle yapan var canım benim ama ben takmiyorum artık kimseyi takarsak hiç bir zaman bizim dediğimiz olamayack. Allahtan esimiz arkamızda o yeter
Ne diyebiliriz ki insan oglu söyler Vallah korkutur canım yapacak bir şey yokÖyle canm öyle. Şimdi olsa ikisini bir idare etmek gözümü korlutmuyo ama insanlar korkutuyo
Zamana bırakalım hayırlısı olsunNe diyebiliriz ki insan oglu söyler Vallah korkutur canım yapacak bir şey yok
Burdayım. Benim minik rahatsız biraz. Gönlünü etmeye çalışıyorumC CilekRecelim canım ne yaptın gorunmuyon
Kiyamam çok geçmiş olsun canimBurdayım. Benim minik rahatsız biraz. Gönlünü etmeye çalışıyorum
Oda olur canım benim2.bebegi bende dusunmeye basladim ama icraat yok hala
yas 31 oglum 3 yasinda
Bende ikinciyi dusunuyorum ama daha olmadiMerhaba kızlar. 2.ci bebeği düşünenleri görünce sevindim. Ama bizde 3.cüyü düşünüyoruz. Kızlarım var 2 tane 5 ve 4 yaşında.yaş 29.
Geçmiş olsun canm nesi varBurdayım. Benim minik rahatsız biraz. Gönlünü etmeye çalışıyorum
Merhaba maşallah 3. Zor olmaz mi :)Merhaba kızlar. 2.ci bebeği düşünenleri görünce sevindim. Ama bizde 3.cüyü düşünüyoruz. Kızlarım var 2 tane 5 ve 4 yaşında.yaş 29.
Sağlıkı ve hayırlı evlat olsun canım. Kız erkek hepsi kabulüm.Merhaba maşallah 3. Zor olmaz mi :)
Rabbim iki meyvesinden de tattirsin eğer oğlun olsun istiyosan erkek bebek isteyenler topigi var canım göz atabilirsin
Olabilir canım bazen erken yumurtlayanlar var belki senin de odur öyle gösteriyor sen yine adet biter bitmez gün aşırı yap bir hafta belki o zaman tutarMrb.kizlar güzel haber yokmu. Benimde reglinin 5.günü.2.asilamada tutmadi. Doktor bu ay ilac vermedi.reglinin 3.günü incir kürüne basladim.bu ay ovulasyon ve kürlerle denicem. 15gün incir kürü yapmayi düsünuyorum.10.günden itibaren havuc kürüyle ayni anda yapicam. Internette erkendd yumurtlayanlar var diye ojudum.bugun ovulasyon testi denedim.reglinin 5.günü daha bitmedi. bu sekilde cikti. Eki Görüntüle 2234321
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?